Vidiauto Novosti Najave Unikat Lamborghini SC20 za bogatog kupca

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 24.12.2020. 05:32

Unikat 

Lamborghini SC20 je unikat za tajnog bogatog kupca

Unikat Lamborghini SC20 za bogatog kupca

Lamborghini Centro Stile i Squadra Corse odjeli su u suradnji napravili model SC20 prema željama tajnoga, i vjerojatno vrlo bogatog kupca, a ovo će biti i jedini primjerak.

Kada imate puno mašte, a pritom vam ne nedostaje ni novaca, onda ste u mogućnosti naručiti i unikatni Lamborghini napravljen prema vašim željama, i pritom ne mislimo na pojedine materijale i boje, već na čitav automobila. E baš takav je Lamborghini SC20.

Lamborghini SC20_01

On je rezultat suradnje Lamborghini Centro Stile i Squadra Corse odjela a riječ je o pravom trkaćem automobilu bez krova i vjetrobranskog stakla, ali s dozvolom za vožnju po cesti. Na vidjelo će onda izaći svih 770 KS koje razvija V12 motor obujma 6.498 ccm, a pritom nudi i 720 Nm okretnog momenta.

Lamborghini SC20_03

Motor je uparen sa 7-brzinskim Independent Shifting Rod (ISR) mjenjačem, a snaga se prenosi na sve kotače koji dolaze u veličini od 20 inča sprijeda i 21 inč straga, a na njih su montirane Pirelli PZero Corsa gume.

Lamborghini SC20_02

Ovaj unikat je napravljen ručno, a karoserija je napravljena od ugljičnih vlakana. Boja koju je kupac izabrao je Bianco Fu s Blu Cepheus detaljima, a unutrašnjost kombinira Nero Cosmus i Bianco Leda boje. Pri uređenju unutrašnjosti su se također koristila ugljična vlakna koji se mogu naći na volanu, panelima vratiju, konzoli, ali i kao osnova sportskih sjedala koja su presvučena kombinacijom Alcantare i kože.

Lamborghini SC20_05

Neki dijelovi unutrašnjosti, kao npr. otvori za ventilaciju, napravljeni su 3D ispisom, a ovaj automobil će zasigurno veseliti budućeg vlasnika koji će moći uživati i u brzoj vožnji, sve dok ne padne kiša.

Lamborghini SC20_04
Ključne riječi:
Lamborghini SC20 sportski automobili unikat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 18. srpanj 1948.

Prva pobjeda najvećeg

Najveći vozač u povijesti Formule 1 Juan Manuel Fangio nastupio je u svojoj prvoj utrci te završio kao 12. Iako je tada imao već 27 godina Fangio je do kraja karijere (1957.) nanizao pet naslova svjetskog prvaka.

vs

.::.