Vidiauto Novosti Najave Unikatni Ford Mustang Bullitt Kona Blue

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.08.2018. 06:18

Unikat 

Jedinstveni Ford Mustang Bullitt Kona Blue za dobrotvorne svrhe

Unikatni Ford Mustang Bullitt Kona Blue

Ford je za potrebe udruge Juvenile Diabetes Research Foundation napravio unikatni Mustang, a budući vlasnik će se izvlačiti na lutriji!

Tijekom 2018 Woodward Dream Cruisea Ford je predstavio unikatni model Mustanga najnovije generacije, a koji je napravljen za dobrotvorne svrhe. Riječ je o Ford Mustang Bullitt Kona Blue modelu, kako mu je puno ime, a osvojit će ga jedan sretnik.

Ford Mustang Bullitt Kona Blue

Naime, Ford je odlučio prodati 60.000 srećki po 10 USD, a jedan sretnik će 13. studenog, kada će biti izvlačenje, osvojiti ovaj jedinstveni automobil. Srećke je moguće kupiti do 09. studenog, a sav prihod od prodaje ide udruzi Juvenile Diabetes Research Foundation.

Ford Mustang Bullitt Kona Blue logo

Ford Mustang Bullitt Kona Blue dolazi u specijalnoj Kona plavoj boji, jedinstvenim sivim aluminijskim naplatcima, a u unutrašnjosti su svi šavovi napravljeni s Kona plavim koncem. Osim toga, uklonjene su sve nepotrebne oznake po karoseriji, a prednja maska dolazi u crnoj boji.

Ford Mustang Bullitt Kona Blue straga 2

Pod poklopcem motora se nalazi 5,0-litreni V8 motor koji raspolaže s 480 KS i 569 Nm, 20 KS više od "obične" verzije, a uparen je sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem. Maksimalna brzina koju postiže iznosi 262 km/h.

Ford Mustang Bullitt Kona Blue sa strane

Ako želite ovaj model, sve što trebate je kupiti jednu ili više srećki i čekati studeni da izvuku baš vašu srećku!

Ključne riječi:
Bullitt Ford Mustang
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.