Vidiauto Novosti Najave Unikatni Ford Mustang Bullitt Kona Blue

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.08.2018. 06:18

Unikat 

Jedinstveni Ford Mustang Bullitt Kona Blue za dobrotvorne svrhe

Unikatni Ford Mustang Bullitt Kona Blue

Ford je za potrebe udruge Juvenile Diabetes Research Foundation napravio unikatni Mustang, a budući vlasnik će se izvlačiti na lutriji!

Tijekom 2018 Woodward Dream Cruisea Ford je predstavio unikatni model Mustanga najnovije generacije, a koji je napravljen za dobrotvorne svrhe. Riječ je o Ford Mustang Bullitt Kona Blue modelu, kako mu je puno ime, a osvojit će ga jedan sretnik.

Ford Mustang Bullitt Kona Blue

Naime, Ford je odlučio prodati 60.000 srećki po 10 USD, a jedan sretnik će 13. studenog, kada će biti izvlačenje, osvojiti ovaj jedinstveni automobil. Srećke je moguće kupiti do 09. studenog, a sav prihod od prodaje ide udruzi Juvenile Diabetes Research Foundation.

Ford Mustang Bullitt Kona Blue logo

Ford Mustang Bullitt Kona Blue dolazi u specijalnoj Kona plavoj boji, jedinstvenim sivim aluminijskim naplatcima, a u unutrašnjosti su svi šavovi napravljeni s Kona plavim koncem. Osim toga, uklonjene su sve nepotrebne oznake po karoseriji, a prednja maska dolazi u crnoj boji.

Ford Mustang Bullitt Kona Blue straga 2

Pod poklopcem motora se nalazi 5,0-litreni V8 motor koji raspolaže s 480 KS i 569 Nm, 20 KS više od "obične" verzije, a uparen je sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem. Maksimalna brzina koju postiže iznosi 262 km/h.

Ford Mustang Bullitt Kona Blue sa strane

Ako želite ovaj model, sve što trebate je kupiti jednu ili više srećki i čekati studeni da izvuku baš vašu srećku!

Ključne riječi:
Bullitt Ford Mustang
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 5. srpanj 1933.

Začetak legende zvane Autobahn

Fritz Todt proglašen je ukazom Adolfa Hitlera glavnim inspektorom za njemačke ceste uz glavni zadatak da izgradi sustav autocesta. Do 1936. je izgrađeno oko 100.000 km autocesta čime je njemačka dobila najsuvremeniju cestovnu mrežu u svijetu.

vs