Vidiauto Novosti Najave Stiže guma Michelin za sportske automobile i limuzine

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.02.2016. 17:54

Nova ljetna guma 

Stiže guma Michelin za sportske automobile i limuzine

Stiže guma Michelin za sportske automobile i limuzine

Michelin za hrvatsko tržište predstavlja novu generaciju pneumatika za limuzine i sportske automobile koja rješava istovremeno jednadžbu užitka i sigurnosti u vožnji.

Novi ljetni pneumatik Michelin Pilot Sport4 projektiran je da zadovolji visoka očekivanja klijenata koji nisu spremni na kompromise na cesti i traže nezaboravno iskustvo uz uživanje u vožnji, ali također preciznost upravljanja i kontrolu u bilo kojim uvjetima. Guma Michelin Pilot Sport4 trebala bi omogućiti vrhunsku razinu upravljanja i sigurnosti u svojoj klasi, zahvaljujući uporabi najboljih iskustava iz prakse i inovativnih tehnologija, razvijenih za moto sport.

MICHELIN_Pilot_Sport_4 - Photo 1

Novi ljetni pneumatik Michelin Pilot Sport4 je primjer implementacije Michelin Total Performance strategije, uključujući uporabu inovacija i naprednih tehnologija radi istovremenog poboljšanja višestrukih značajki umjesto samo jedne (na primjer, upravljanje jednog sportskog pneumatika). Omogućuje maksimaliziranje raznih performansi, uključujući otpornost na trošenje, prianjanje i uštedu goriva, što rezultira u udobnosti, sigurnosti i izvanrednom užitku u vožnji. Ove tehnološke inovacije na ovom profilu ultra brzog odziva novog pneumatika, proizašle su iz Michelinovog iskustva u moto utrkama, uključujući Formula E natjecanje. Stalno se prilagođava cesti, zahvaljujući pametnim upravljanjem između arhitekture, oblika i materijala profila, što rezultira u optimalnom upravljanju kontaktnom površinom.

Michelin Pilot Sport 4 nudi izvanredne performanse, uz visoku sigurnost vožnje po cestama i izvrsno upravljanje na suhim i mokrim površinama pri visokim brzinama. Nova "Dynamic Response" tehnologija sastoji se od remena s hibridnim aramidom i ojačanjem od najlona što osigurava optimalnu kontrolu smjera. S gusto položenim, na naprezanja jako otpornim i posebno laganim vlaknima (pet puta više izdržljivija od čelika), centrifugalna sila pri visokim brzinama savršeno se kontrolira i kontaktna površina pneumatika ostaje konstantna, čak i pri visokim brzinama.

MICHELIN_Pilot_Sport_4 - Photo 2

Performanse visoke razine pri kočenju na mokrim površinama postižu se uz pomoć nove jako homogene mješavine profila uključujući funkcionalne elastomere 2 i finu siliku. Uz to, duboki, uzdužni utori osiguravaju učinkovito izbacivanje vode na mokrim cestama. Ova nova mješavina također poboljšava dugotrajnost i štedljivost pneumatika.

Novi pneumatik Michelin Pilot Sport 4 dostupan je u 19 dimenzija, promjera 17 i 18 inča dok će dimenzije promjera 19 inča biti dostupne kasnije u 2016. i 2017. godini.

Ključne riječi:
ljetna guma Michelin
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs

.::.