Vidiauto Novosti Najave Prve fotografije nove Kije Picanto

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 05.01.2017. 16:01

Treća generacija 

Prve fotografije nove Kije Picanto

Prve fotografije nove Kije Picanto

Kia Picanto 2017 imat će istu dužinu od 3595 milimetara, ali je povećan međuosovinski razmak za 15 mm - s 2385 na 2400 mm, a na rubove vozila pomaknuti su kotači.

Treća generacija Kije Picanto bit će premijerno predstavljena u ožujku 2017. na Geneva Motor Showu, a u Hrvatskoj u prodaji vozilo očekujemo u svibnju 2017.

Kia Picanto 2017 (5)

Kia Picanto s 11 boja karoserije bit će živahnija nego ikada, najavljuju iz Kije te dodaju da će Picanto odskakati iz mase drugih vozila. Razotkriven je model u sportskoj GT-Line verziji; primjetne su oštre linije vanjskog izgleda sa suptilno izdvojenim površinama koje Picantu daju odlučniji stav. Novi Picanto je nastao u Kijinim dizajnerskim centrima u Frankfurtu i korejskom Namyangu te donosi mladolik i energičan karakter u A razred.

Kia Picanto 2017 (1)

Prostranija i udobnija kabina Picanta će biti moderna i profinjena uz pametniji raspored, u unutrašnjosti Picanta prevladavaju visokotehnološka pomagala za udobnost i sigurnost koje svjedoče o modernom i profinjenom dizajnu kabine. U središtu kabine je „plutajući“ ekran na dodir koji je s najnovijim funkcijama infotainment sustava namijenjen udobnosti svih putnika. Stiže i veći prtljažnik vozila dobiven dužim zadnjim prevjesom (prednji je kraći).

Kia Picanto 2017 (4)

GT-Line oprema nove Kije Picanto

Kupci će moći birati između brojnih boja karoserije, paketa standardne i dodatne opreme te tapecirunga, uz mnogo mogućnosti prilagođavanja pojedincu.

Trenutno je Kia Picanto u Hrvatskoj dostupna uz 1.0 CVVT motor snage 48,5 k (66 KS), a početna cijena je 84.490 kuna.

Kia Picanto druga generacija

Kia Picanto, aktualna druga generacija koja je u prodaji

Ključne riječi:
Kia Picanto premijera
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 14. travanj 1927.

4-14-1927 Proizveden prvi Volvo

Proizveden prvi Volvo

Na današnji dan 1927. godine u Goteborgu, Švedska, proizveden je prvi serijski Volvo, popularno zvan 'Jakob'. Volvo je nastao suradnjom Assara Gabrielssona i Gustafa Larsona.

vs

.::.