Vidiauto Novosti Najave Prve fotke redizajniranog Mini Coopera

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.01.2018. 06:08

Redizajn 

Prve fotografije - novi Mini Cooper i Mini Cooper Cabrio

Prve fotke redizajniranog Mini Coopera

Dobili smo prve informacije i fotografije redizajniranog Minija u dvije izvedbe – Cooper i Cooper Cabrio, a prodaja redizajniranog modela kreće na proljeće.

Već na proljeće ove godine u salonu će se moći kupiti redizajnirani Mini Cooper i Mini Cooper Cabrio, a prvo što ističemo kod novih modela je grafika stražnjih LED svjetala koje imaju izgled zastave Velike Britanije. No to nisu i jedine razlike.

Mini Cooper S straga

Sada su svi modeli u serijski opremljeni LED prednjim i stražnjim svjetlima, a moguće je doplatiti i za matrix LED svjetla. Na izbor su ponuđene i tri nove boje karoserije – Starlight Blue, Solaris Orange i Emerald Grey. U unutrašnjosti se nalazi poboljšan 6,5-inčni zaslon osjetljiv na dodir, bežično punjenje mobitela i novi trokraki volan.

Mini Cooper S interijer

Pod haubom se nalaze poznati benzinci i dizelaši (101 KS do 228 KS), a novost je automatski mjenjač sa sedam stupnjeva prijenosa i dvostrukom spojkom, a iz tvrtke tvrde kako novi mjenjač u odnosu na stari brže mijenja brzine i nudi veću zabavu u vožnji, no ujedno je i štedljiviji i podržava start/stop sustav.

Mini Cooper S sprijeda

Ovo će ujedno biti i prvi modeli koji će nositi redizajnirani Mini logo, ali i prvi će ponuditi „Mini Yours Customized“ uslugu personalizacije vozila koja omogućuje budućim kupcima vozila da sami dizajniraju ukrasne detalje vozila putem Internetske stranice. Navedeni detalji će biti napravljeni putem 3D tiska ili graviranjem vanjskih dijelova karoserije, ali i pragove, instrument ploču, pa čak i svjetlosni znak dobrodošlice prilikom otvaranja vrata.

Mini Cooper S Convertible straga

Cijene bi trebale ostati na razini sadašnjeg modela, što znači da će cijena za Mini Cooper biti od oko 150.000 kuna, dok će najpovoljniji Mini Cooper Cabrio koštati oko 180.000 kuna.

Mini Cooper S Convertible
Ključne riječi:
Cooper Cooper Cabrio Mini
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.