Vidiauto Novosti Najave Novi auto salon BMW Tomić City Store

Autor: IR Objavljeno: 27.11.2017. 06:16

BMW 

Otvoren je BMW Tomić City Store u centru Zagreba

Novi auto salon BMW Tomić City Store

Prošli tjedan je u centru Zagreba otvoren novi BMW Tomić City Store auto salon , koji ima jedinstven koncept, a prikazan je i novi BMW X3 i BMW Gran Turismo.

Zagreb je proteklog tjedna postao bogatiji za još jedan auto salon, a ovog puta je riječ o novom salonu marke BMW kojeg je otvorio generalni zastupnik BMW grupacije za Hrvatsku, Tomić & Co. Riječ je o salonu koji se nalazi u centru Zagreba, točnije na adresi Rooseveltov trg 4 u zgradi Novinarskog doma.

bmw x3 tomić salon 2

Otvaranjem prvog salona na Rooseveltovom trgu 1993. godine, Tomić & Co. je postavio kamen temeljac za uspješnu suradnju s BMW Grupom dobivši prvo zastupstvo svjetskog automobilskog proizvođača u samostalnoj Hrvatskoj. Danas, pred svoj 25. rođendan, Tomić & Co. otvaranjem BMW Tomić City Store-a dokazuje puno povjerenje središnjice koja je odlučila podržati otvaranje ovakvog atraktivnog prostora upravo u Hrvatskoj.

bmw gt tomić salon

„Ponosni smo što je BMW na kartu europskih prijestolnica odlučio uvrstiti upravo Zagreb. Mogućnost otvaranja ovakvog jedinstvenog prostora u središtu grada, dokaz je i potvrda važnosti uspjeha hrvatskog tržišta za BMW Group. Pokušat ćemo prepoznati potrebe naših sadašnjih i budućih klijenata te smo im u suradnji s BMW-om odlučili ponuditi dodatne usluge kako bi im što bolje približili filozofiju marke BMW i poznato zadovoljstvo u vožnji koje BMW automobil pruža.“, rekao je predsjednik Uprave Tomić & Co., g. Franjo Tomić.

bmw GT tomić salon 2

U salonu će uz vrhunske, najnovije modele BMW i MINI automobila posjetitelji biti okruženi i umjetninama najboljih hrvatskih likovnih umjetnika s mogućnošću kupnje njihovih umjetničkih radova. Uz razna događanja, ovaj salon ipak će biti namijenjen prije svega onima koje zanima svijet automobilizma, onima koji žele u miru i ugodnom okruženju dobiti sve informacije o ponudi BMW i MINI automobila, te njihovim jedinstvenim mogućnostima i prednostima, kao i uvjetima kupnje. Svaki kupac, a s većinom će biti ugovoren poseban termin, dobit će osoban tretman djelatnika Tomić&Co., te će u ugodnom ambijentu i okruženju BMW Tomić City Store kroz razgovor, video prezentaciju, pa i probnu vožnju, moći steći sve informacije vezane uz mogućnost kupnje željenog automobila.

Ključne riječi:
BMW Tomić
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs