Vidiauto Novosti Najave Posebno izdanje Spark Bubble

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 15.08.2013. 16:59

Chevrolet 

Posebno izdanje Spark Bubble

Posebno izdanje Spark Bubble

Chevrolet Spark Bubble bit će dostupan samo na odabranim tržištima, a radi se o posebnom izdanju najpopularnijeg Chevroletova modela u Europi.

Bubble će biti predstavljen u rujnu na Frankfurtskom IAA salonu automobila. Na odabranim europskim tržištima kupci će moći naručiti Chevrolet Spark Bubble, posebno izdanje ovoga omiljenoga gradskog automobila. Odlikuje se sportskim branikom, bijelim 15-inčnim aluminijskim naplatcima kao i bijelim ili ružičastim Bubble naljepnicama na prednjim blatobranima.

Središnja kontrolna ploča i detalji u unutrašnjosti usklađeni su s veselim uzorkom boja eksterijera. Sjedala su presvučena u eko-kožu.
Osim toga, najprodavaniji Chevroletov model u Europi pruža veću sigurnost zahvaljujući standardnom elektronskom sustavu stabilnosti (ESC) i usklađen je s Euro 5+ emisijskim standardima.

Ključne riječi:
Chevrolet Spark Spark Bubble
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs