Vidiauto Novosti Najave Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.03.2013. 17:14

Chevrolet 

Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

SS oznaka u Chevroletu Camaro SS označava super sport, a Camaro za 2014. godinu bit će predstavljen na Sajmu automobila u New Yorku. U prodaju stiže krajem godine.

Peta generacija Chevroleta Camaro u eksterijeru donosi naglašenu kromiranu crtu na maski hladnjaka, a rešetka ima čist izgled. Kako će u cijelosti izgledati Chevrolet Camaro SS saznat ćemo 27. ožujka 2013. godine, kada u New Yorku premijerno bude predstavljen javnosti.

Iz Chevroleta najavljuju kako će model za 2014. godinu predstavljati najveću promjenu modela Camaro pete generacije, a automobil je treću godinu za redom proglašen za najpopularniji sportski automobil u SAD-u. Novom Camaru pridružit će se modeli Corvette Stingray i Chevrolet SS limuzina.

Chevrolet najavljuje LS7 motor ispod haube Camara SS - V8 7-litreni motor trebao bi biti preuzet iz Corvette Z06, sa snagom od 505 KS i 470 Nm okretnog momenta.

Ključne riječi:
Camaro Chevrolet New York
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.