Vidiauto Novosti Najave Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.03.2013. 17:14

Chevrolet 

Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

SS oznaka u Chevroletu Camaro SS označava super sport, a Camaro za 2014. godinu bit će predstavljen na Sajmu automobila u New Yorku. U prodaju stiže krajem godine.

Peta generacija Chevroleta Camaro u eksterijeru donosi naglašenu kromiranu crtu na maski hladnjaka, a rešetka ima čist izgled. Kako će u cijelosti izgledati Chevrolet Camaro SS saznat ćemo 27. ožujka 2013. godine, kada u New Yorku premijerno bude predstavljen javnosti.

Iz Chevroleta najavljuju kako će model za 2014. godinu predstavljati najveću promjenu modela Camaro pete generacije, a automobil je treću godinu za redom proglašen za najpopularniji sportski automobil u SAD-u. Novom Camaru pridružit će se modeli Corvette Stingray i Chevrolet SS limuzina.

Chevrolet najavljuje LS7 motor ispod haube Camara SS - V8 7-litreni motor trebao bi biti preuzet iz Corvette Z06, sa snagom od 505 KS i 470 Nm okretnog momenta.

Ključne riječi:
Camaro Chevrolet New York
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. prosinac 1913.

12-1-1913 Ford uvodi pokretnu traku

Ford uvodi pokretnu traku

Ford kao prvi uvodi proizvodnju automobila na pokretnoj traci. To rješenje još se danas smatra najrevolucionarnim potezom u povijesti auto industrije. Brzina proizvodnje na pokretnoj traci omogućila je Fordu da proizvodi najjeftinije automobile.

vs