Vidiauto Novosti Najave Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.03.2013. 17:14

Chevrolet 

Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

Camaro SS na Sajmu automobila u New Yorku 

SS oznaka u Chevroletu Camaro SS označava super sport, a Camaro za 2014. godinu bit će predstavljen na Sajmu automobila u New Yorku. U prodaju stiže krajem godine.

Peta generacija Chevroleta Camaro u eksterijeru donosi naglašenu kromiranu crtu na maski hladnjaka, a rešetka ima čist izgled. Kako će u cijelosti izgledati Chevrolet Camaro SS saznat ćemo 27. ožujka 2013. godine, kada u New Yorku premijerno bude predstavljen javnosti.

Iz Chevroleta najavljuju kako će model za 2014. godinu predstavljati najveću promjenu modela Camaro pete generacije, a automobil je treću godinu za redom proglašen za najpopularniji sportski automobil u SAD-u. Novom Camaru pridružit će se modeli Corvette Stingray i Chevrolet SS limuzina.

Chevrolet najavljuje LS7 motor ispod haube Camara SS - V8 7-litreni motor trebao bi biti preuzet iz Corvette Z06, sa snagom od 505 KS i 470 Nm okretnog momenta.

Ključne riječi:
Camaro Chevrolet New York
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 18. siječanj 1919.

1-18-1919 Osnovan Bentley Motors

Osnovan Bentley Motors

Na današnji dan osnovan je Bentley Motors u Londonu, Engleska. Proizvođač sportskih automobila i luksuznih automobila, Bentley je 1931. godine preuzeo Rolls-Royce. Bentley je otada preuzimao sve više i više značajki Rolls-Roycea dok nisu postali gotovo ne

vs