Vidiauto Novosti Najave Ovo je novi Subaru Crosstrek Hybrid

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.11.2018. 06:12

Plug-In hibrid 

Crosstrek Hybrid je prvi plug-in hibrid iz Subarua

Ovo je novi Subaru Crosstrek Hybrid

I Subaru je ušao na tržište plug-in hibrida sa svojim prvim takvim modelom – kompaktnim Crosstrekom.

Subaru je za Los Angeles auto show pripremio svjetsku premijeru svojeg prvog hibridnog plug-in modela Subaru Crosstrek Hybrid, a koji ulazi u ring s već etabliranim plug-in modelima, no zahvaljujući podignutoj karoseriji, ne sumnjamo da neće nedostajati kupaca.

Subaru Crosstrek Hybrid sa strane

Crosstrek je od svojeg predstavljanja prije šest godina postao treći najprodavaniji model Subarua u SAD-u, a prodaji će pripomoći i cijena hibridnog modela od 34.995 USD (oko 227.000 kn). Novi Subaru Crosstrek Hybrid koristi novu Subaru StarDrive tehnologiju koja integrira električni motor, dvolitreni Boxer motor, Subaru Symmetrical pogon na sve kotače i novi Lineartronic CVT mjenjač.

Subaru Crosstrek Hybrid straga

Maksimalna brzina na električni pogon mu je 105 km/h, a ubrzanje do 100 km/h mu je sekundu brže od benzinskog modela. Ugrađena Li-Ion baterija nudi doseg od 27 km, kilometražu koju većina vozača ne prijeđe na dnevnim rutama. Naravno, kočenje je regenerativno pa se energija kočenja koristi za punjenje baterije, kao i na drugim modelima.

Subaru Crosstrek Hybrid interijer

Serijski Crosstrek Hybrid dolazi s 8-inčnim STARLINK multimedia Plus sustavom s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay, automatskom klimom, LED prednjim svjetlima za maglu, ali i grijanim sjedalima, kožnim volanom i Bluetoothom.

Subaru Crosstrek Hybrid punjenje

Naravno tu su i sustavi pomoći vozaču, a izdvajamo EyeSight sustav za automatsko kočenje, adaptivni tempomat, sustav za održavanje vozila u traci i još mnogo toga. Nakon SAD-a, Subaru će hibridni model ponuditi i u Europi, a to se očekuje na proljeće sljedeće godine.

Subaru Crosstrek Hybrid sprijeda
Ključne riječi:
Crosstrek Plug-in hibrid Subaru
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.