Vidiauto Novosti Najave Od sada Peugeot lav riče još glasnije

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.02.2021. 05:55

Od sada Peugeot lav riče još glasnije

Od sada Peugeot lav riče još glasnije

Peugeot, kao najstarija automobilska marka na svijetu, koja je još uvijek aktivna, predstavlja novi logo kojim potvrđuje svoju osobnost i karakter, a osim loga, mijenja se i vizura on-line i off-line materijala, ali i izgled koncesionara.

Peugeot je jučer, 25. veljače, predstavio svoj novi logotip, koji je sada ukrašen samo lavljom glavom. Od 1850. godine, Peugeot je promijenio deset logotipa, no svi oni su sadržavali simbol lava, a sada je predstavljena i jedanaesta verzija koja je puno elegantnija, a osmislio ju je Peugeot Design Lab. Trenutačni logotip uveden je 2010. godine, a sada dobiva novo ruho kako bi se obilježio uspon Peugeota u višu klasu. Nakon što je u potpunosti redizajnirao svoja vozila tijekom posljednjih 10 godina, Peugeot sad redizajnira i svoj logotip kako bi bio u skladu s proizvodima. Početak 2021. godine obilježen je puštanjem u prodaju game koja će se predstaviti novim vozilom Peugeot 308, novom internetskom stranicom i osnivanjem grupe STELLANTIS.

PEUGEOT_PR_COMPOSITION

Peugeot je prošao kroz sve revolucije: industrijsku, tehnološku, političku, društvenu, digitalnu i sada ekološku. Energetska tranzicija i mobilnost bez emisija središnji su elementi njegove strategije za održivu budućnost. Sve je to utkano u DNK marke Peugeot. Ovaj novi znak s likom lava oduvijek je bio simbol marke i ponosno predstavlja vrijednosti marke Peugeot. Novi je logotip osmišljen da odolijeva vremenu., dok je istinsko značenje ovog znaka: prepoznatljiv, bezvremenski, univerzalni i multikulturalni znak identiteta. Peugeot ispisuje novu stranicu u svojoj povijesti. Započinje novo doba. Sada ima novu obvezu prema svojim kupcima: da vrijeme koje provode s Peugeotom bude kvalitetno.

PEUGEOT_PR_COMPOSITION2

Ovom optimističnom i međunarodnom kampanjom Peugeot želi doprijeti do svojih kupaca, ali i onih koji to nisu. Marka zauzima novi univerzalni teritorij, a to je vrijeme. U njenom su fokusu ''lavovi današnjice'', neovisno o dobnoj skupini, kulturi i porijeklu. Ti ''lavovi današnjice'' nisu više toliko u potrazi za moći ili novcem, nego za načinima za kvalitetno provođenje vremena. Kampanjom The Lions of our time Peugeot potiče potrošače da vrate kontrolu nad svojim najdragocjenijim dobrom, a to je vrijeme. Potiče ih na to da kvalitetnije provode vrijeme i da ga obogate iskustvima. Kao prvoklasni proizvođač za masovno tržište Peugeot nudi svojim kupcima uvijek zanimljivo iskustvo dok provode vrijeme na njegovoj internetskoj stranici, u vozilima marke ili na prodajnim mjestima. Prvi model koji će nositi novi logo je novi Peugeot 308, čija je premijera zakazana za sredinu ožujka.

PEUGEOT_PR_DIGITAL
Ključne riječi:
logo Peugeot stellantis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs

.::.