Vidiauto Novosti Najave Novi Lexus NX za srednji premium SUV segment

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.06.2014. 10:17

Novi Lexus 

Novi Lexus NX za srednji premium SUV segment

Novi Lexus NX za srednji premium SUV segment

Lexus je najavio novi model NX koji će doći u verzijama NX 300h, NX 200t, NX 200, dok je verzija F Sport dostupna kod NX 300h i NX 200t.

Lexus NX je predstavnik srednje SUV klase i pripada u premium segment, što potvrđuju mnogi detalji i kvaliteta izrade. Lexus po prvi put s ovim modelom ulazi u premium mid-size crossover segment i cilja na kupce koji vode urbani i aktivni stil života.

U ponudi će biti tri pogonske varijante, uključujući hibridni model NX 300h, NX 200t koji dolazi s potpuno novim 2,0-litarskim benzinskim turbo motorom te NX 200 s atmosferskim motorom. Kupci mogu birati između pogona na prednji ili pak na sve kotače.

Novi Lexus NX (1)

U unutrašnjosti Lexusa NX nalazi se i Wireless Charging - ladica koja omogućuje punjenje raznih prijenosnih uređaja kao što su mobilni telefoni i tableti. Po prvi ćemo put vidjeti primjenu novog sučelja Lexus Remote Touch Interface s Touch Padom, zatim panoramski monitor, 6,2-inčni Head-up display, sustav za prepoznavanje vozila u mrtvom kutu

Verzija F Sport donosi agresivniji i hrabriji dizajn s ekskluzivnim stavkama kao što su vretena rešetke, prednji odbojnik, aluminijski kotači, crni vanjski retrovizori, sportska sjedala te razni ukrasi po unutrašnjosti.

Novi Lexus NX (2)
Novi Lexus NX (3)
Ključne riječi:
F Sport Lexus NX 200 NX 200t NX 300h SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. rujan 1908.

9-24-1908 Prvi Model T

Prvi Model T

Prvi tvornički izrađen Ford model T završen je na današnji dan. Automobil je svoju pravu popularnost i slavu počeo stjecati tek 6 godina kasnije kada je uvođenjem proizvodnje na pokretnoj traci osjetno pojeftinio.

vs

.::.