Vidiauto Novosti Najave Nove boje i paketi opreme za Mazdu MX-5

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.12.2022. 04:29

Nove boje i paketi opreme za Mazdu MX-5

Nove boje i paketi opreme za Mazdu MX-5

Mazda je za novu modelsku godinu uvela neke novitete za MX-5, koji uključuju nove vanjske i unutarnje boje, te nove pakete opreme s dva posebna izdanja.

Mazda je za modelsku godinu 2023. modela MX-5 pripremila novosti u vidu nove boje karoserije, mekanog krova i unutrašnjosti te novim paketima opreme koji nude sveobuhvatne specifikacije opreme čak i na početnim razinama. Nova boja karoserije Zircon Sand mijenja Polymetal sivu, a mekani krov sada je dostupan u smeđoj boji, koja zamjenjuje crvenu boju.

2023 Mazda MX-5_01

Tu je nova struktura s tri paketa opreme koja kupcima nudi izbor između osnovnog paketa Prime-Line, srednjeg paketa Exclusive-Line i najopremljenijeg paketa Homura. Modeli opremljeni paketima Exclusive-Line i Homura mogu biti dodatno opremljeni opcijskim paketom 'Podrška vozaču', koji obogaćuje ionako sveobuhvatnu ponudu i-Activsense tehnologija za pomoć vozaču.

2023 Mazda MX-5_02

Oprema Homura obogaćena je brojnim sportskim značajkama uključujući Recaro sjedala i crne okvire retrovizora. Verzije Homura pogonjene su motorom Skyactiv-G 2.0 sa 184 KS i dodatno su opremljene Brembo kočionim sustavom, Bilstein amortizerima, dodatnom ukrutom prednjeg kraja i kovanim BBS aluminijskim naplatcima. U ponudi je i Homura pogonjena Skyactiv-G 1.5 motorom sa 132 KS s RAYS aluminijskim naplatcima.

2023 Mazda MX-5_03

Dva nova posebna izdanja Kazari i Kizuna prepoznatljivi su po jedinstvenim kombinacijama boja: Kazari ima kožne presvlake u boji Terracotta Nappa, smeđi meki krov i crni tvrdi krov, dok Kizuna kombinira bijele Nappa kožne presvlake s plavim mekanim krovom i crnim tvrdim krovom. Oba modela standardno su opremljena paketom 'Podrška vozaču'.

2023 Mazda MX-5_04

Motor Skyactiv-G 1.5 sa 132 KS sada je dostupan u cijeloj paleti modela MX-5 dok je automatski mjenjač dostupan isključivo na modelima Skyactiv-G 2.0 RF Special Edition. Za kraj spomenimo i kako je Mazda MX-5 do sada prodana u preko 1,1 milijun primjeraka.

Ključne riječi:
Mazda MX-5 roadster
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs