Vidiauto Novosti Najave Nova mladost za redizajniranu Hondu Jazz

Autor: IR Objavljeno: 15.08.2017. 07:20

Predstavljena redizajnirana Honda Jazz

Nova mladost za redizajniranu Hondu Jazz

Nakon već objavljenih fotografija redizajnirane Honde Jazz za tržište Azije i SAD-a, na red je došlo i predstavljanje verzije koja je namijenjena Europi.

Kako se bliži auto salon u Frankfurtu, tako će sve više proizvođača početi predstavljati svoje nove modele. Tako je i Honda pustila u javnost fotografije i informacije o redizajniranoj verziji Honde Jazz. Ovaj put je Honda napravila redizajn model već nakon dvije godine, što je prilično brzo i u današnjim uvjetima.

Honda Jazz 2018 2

 

Najzanimljivija novost nove Honde Jazz je i novi motor. Od sada će se, uz standardni 1,3-litreni benzinski motor snage 102 KS, moći dobiti i 1,5-litreni benzinski motor snage 130 KS u kombinaciji s ručnim ili CVT automatskim mjenjačem. Prosječna potrošnja tog motora je 4,5 l/100 km i zadovoljava Euro 6 norme, a moći će se dobiti s novim Dynamic paketom opreme.

Honda Jazz 2018 3

 

Honda Jazz Dynamic donosi LED prednja svjetla, prednji i stražnji branik u sportskoj verziji s crvenim detaljima, stražnji krovni spojler, prednja svjetla za maglu i 16-inčne gloss-black aluminijske naplatke s gumama dimenzija 185/55. U unutrašnjosti pak Honda Jazz Dynamic donosi kožni volan i ručicu mjenjača te detalje u narančastoj boji.

Honda Jazz 2018 4

 

Nova Honda Jazz u prodaju dolazi krajem godine, a prve isporuke kreću početkom 2018. godine. Što se tiče cijena, nova Honda Jazz će koštati oko 125.000 kuna za početni model, što znači da će cijene ostati kao i kod aktualnog modela. 

Ključne riječi:
Dynamic Honda Jazz
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 29. rujan 1913.

9-29-1913 Tužna smrt Rudolfa Diesela

Tužna smrt Rudolfa Diesela

Izumitelj dizelskog motora Rudolf Diesel izvršio je samoubojstvo u 55-toj godini života, skokom s broda u kanalu LeManche. Dizelski motor ubrzo je revolucionirao industriju i prijevoz, pogotovo kamionski, brodski i željeznički.

vs