Vidiauto Novosti Najave Lincoln MKZ – budućnost je počela

Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 24.05.2014. 15:09

Luksuz na američki način 

Lincoln MKZ – budućnost je počela

Lincoln MKZ – budućnost je počela

Moderni Lincolni nemaju mnogo toga zajedničkog s nekadašnjim ogromnim i premekanim limuzinama kakve smo gledali u brojnim filmovima. Nakon krize tijekom 1990-ih godina Lincoln ponovno snažno grabi naprijed te postavlja neka nova mjerila što se tiče luksuza.

Lincoln MKZ dizajnerski izgleda kao da je stigao iz budućnosti. A takva mu je i oprema. Veliki stakleni krov koji se kompletno može otvoriti poput šibera, sekvencijalni mjenjači s polugama na upravljaču, hibridni pogon...MKZ za 2014. donosi presedan među sekvencijalne mjenjače. Umjesto modova rada mjenjača smještenih između dva sjedala, MKZ na središnjem grebenu blizu vozača ima smještene tipke modova rada mjenjača. Takozvani Push-button Shift. Motornu ponudu čine benzinci 2.0 EcoBost s 240 konjskih snaga poznat iz Focusa RS, zatim 3.7 V6 s 300 konjskih snaga te hibridni 2.0 s ukupno 188 konja. Dakle, Lincoln ponovno postavlja mjerila.

mkz14_feat_billboard_push_button_shift
Ključne riječi:
GMC Lincoln Mjenjač
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs