Vidiauto Novosti Najave Hrvati na Googleu najviše traže Renault

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 04.11.2018. 06:19

Što najviše tražimo? 

Hrvati na Googleu najviše traže Renault

Hrvati na Googleu najviše traže Renault

Iako su domaći kupci najviše orijentirani na njemačke marke automobila,  marka koja se najviše gugla kod nas je Renault!

Objavljena je zanimljiva karta svijeta, na kojoj su označene države i naznačene koje marke vozila su najtraženije u toj zemlji putem najpoznatije tražilice Google. Kako je pokriven cijeli svijet, zanimljivo je vidjeti kako se u određenim državama percipiraju proizvođači.

Toyota Camry

Iako su u Europi najtraženije europske marke, postoje i izuzeci, pa je tako u Irsko, Češkoj i Slovačkoj najtraženiji Hyundai, u Finskoj, Poljskoj i na Malti Toyota, dok je Tesla najtraženija u Nizozemskoj i Norveškoj.

Tesla Model S

U Sjevernoj Americi dominira Toyota, dok se u Južnoj Americi izmjenjuju mnoge marke, a zanimljivo je vidjeti kako se u Venezueli najviše traži Lamborghini, a u Gvajani Jaguar, a izuzetak je i Bolivija gdje je najtraženija marka Suzuki.

Lamborghini Aventador SVJ sa strane 2

U Aziji je pretraživanje također šaroliko, no prevladavaju domaće marke kao što su Hyundai, Honda i Toyota, no često se umješava i Tesla, BMW i Lamborghini. I Indiji  je i dalje najtraženija, ali i najprodavanija marka – domaći Maruti Suzuki.

Mercedes-Benz GLE sprijeda

Afrikom pak dominira Toyota, no na sjeverozapadnom dijelu se sve više pretražuju njemački proizvođači Mercedes-Benz i BMW, dok je Madagaskar zaokupljen pretraživanjem marke Peugeot. I za kraj spomenimo još jednom kako se kod nas najviše pretražuje marka Renault, isto kao i u susjednoj nam Sloveniji.

Renault Kadjar redizajn sa strane

Detaljnu mapu možete vidjeti klikom na ovaj tekst.

Ključne riječi:
najtraženija marka zanimljivosti
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. prosinac 1977.

12-5-1977 Prednji pogon za Amerikance

Prednji pogon za Amerikance

Predstavljen je Plymouth Horizon, prvi mali američki automobil s prednjim pogonom. Tehnički napredak na području pogonske tehnologije omogućio je smanjenje dimenzija i troškova proizvodnje sustava prednjeg pogona.

vs