Vidiauto Novosti Najave Veliki redizajn za Hyundai Elantru

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 23.08.2018. 06:34

Novo lice 

Hyundai Elantra dobila opsežni redizajn

Veliki redizajn za Hyundai Elantru

Hyundai je za modelsku godinu 2019. pripremio drastični redizajn svoje kompaktne limuzine Elantre, koja donosi potpuno novo lice.

Iako je na našem tržištu nestala prije nešto više od pola godine, Hyundai Elantra se i dalje proizvodi i prodaje, a sada gledate njenu 6. generaciju u redizajniranom obliku. Osim prednje maske, koja je sada ista kao i kod drugih aktualnih modela, posebno se ističu trokutasta svjetla s oštrim kutevima.

Hyundai Elantra sprijeda

Općenito je redizajnirana Hyundai Elantra izgubila svoje zaobljene linije, te Hyundai nove kupce traži s oštrim linijama. I stražnji kraj je poprilično redizajniran, pa se tako tamo nalaze nova svjetla, poklopac prtljažnika i novi branik.

Hyundai Elantra straga

Osim toga, dostupni su i novi aluminijski naplatci u veličinama od 16 i 17 inča te nekoliko novih metalik boja, a sada je Elantra opremljena i s većinom aktualnih sustava za pomoć vozaču. Iako i u unutrašnjosti ima promjena, one su puno manje, a sada Elantra podržava i Android Auto i Apple CarPlay.

Hyundai Elantra interijer

Što se motorizacije tiče, ona je trenutno poznata za američko tržište, gdje su ponuđeni dvolitreni atmosferski benzinac sa 147 KS (automatski ili ručni mjenjač), 1,4-litreni turbo sa 128 KS sa 7-stupanjskom automatikom te 1,6-litreni turbo s 201 KS u kombinaciji s ručnim ili automatskim mjenjačem.

Hyundai Elantra sa strane

Cijene za sada nisu poznate, a očekuje se kako će verzija za europsko tržište biti predstavljena vrlo brzo, a najkasnije na Salonu automobila u Parizu.

Hyundai Elantra prtljažnik
Ključne riječi:
Elantra Hyundai redizajn
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.