Vidiauto Novosti Najave Europljani vole električni Nissan Leaf

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.07.2018. 06:19

Električni hit 

Nissan Leaf je najprodavanije električno vozilo u Europi

Europljani vole električni Nissan Leaf

Druga generacija Nissan Leafa je odlično prihvaćena u Europi, a sada je preuzeo i tržišno vodstvo na europskom tlu.

Novi Nissan Leaf je od trenutka početka prodaje u Europi u listopadu 2017. naručen u preko 37.000 primjeraka, a samo od početka ove godine je isporučeno i registrirano preko 18.000 primjeraka i time je Leaf postao najprodavaniji električni automobil u Europi i preuzeo vodstvo Renaulta Zoe.

Nissan Leaf sa strane

Druga generacija Nissan Leafa ima privlačniji dizajn, ugrađene napredne tehnologije i veću 40 kWh bateriju koja mu omogućuje domet do 270 km (prema novom standardu WLTP), što je utjecalo na dobru prodaju.

Nissan Leaf baterije

Osim toga, LEAF je ambasador Nissanove inteligentne mobilnosti, Nissanove vizije koja će potpuno promijeniti kako se automobili voze, što ih pokreće i kako se integriraju u društvo. Opremljen je brojnim novim inovativnim tehnologijama, kao što su Nissan ProPILOT, ProPILOT Park i e-Pedal, koji su sve popularniji među kupcima. Dosad je 72 % kupaca novog Leafa odabralo opcijski poluautonomni sustav ProPILOT.

Nissan Leaf propilot

Ovaj potpuno električni automobil naprednom je tehnologijom i uvjerljivim performansama osvojio brojne nagrade. Proglašen je Najboljim zelenim automobilom svijeta 2018. na Međunarodnom salonu automobila u New Yorku, a organizacije Euro NCAP i Japan NCAP dodijelile su mu pet zvjezdica za sigurnost.

Ključne riječi:
Leaf Nissan prodaja automobila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.