Vidiauto Novosti Najave Cupra UrbanRebel koncept spreman za IAA

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 27.08.2021. 08:19

Cupra UrbanRebel je električni koncept visokih performansi

Cupra UrbanRebel koncept spreman za IAA

Cupra je za predstojeći IAA pripremila novi električni konceptni model visokih performansi, a najavljuje dizajnerski izričaj novog električnog gradskog automobila koji će na tržište stići 2025. godine.

Na predstojećem IAA salonu automobila u Münchenu, koji se održava od 07. do 12. rujna, Cupra će predstaviti novo konceptno vozilo. Riječ je o najavi novog električnog gradskog vozila koje će se na tržištu naći 2025. godine. Sam koncept pokazuje u kojem će smjeru ići dizajnerski izričaj budućih Cupra modela.

CUPRA UrbanRebel_02

Cupra UrbanRebel je budući gradski električni automobil visokih performansi, a to najavljuje i veliki spojler koji je ugrađen na stražnji dio vozila. Iz Cupre za ovaj model kažu: ''Utrke su utkane u DNK marke CUPRA te je kompanija stoga odlučila predstaviti svoju viziju 100 % električnog gradskog vozila prvo kao odvažnog, uzbudljivog i smjelog trkaćeg vozila – CUPRA UrbanRebel koncept.''

CUPRA UrbanRebel_01

Ostaje sada da pričekamo on-line prezentaciju ovog koncepta, kada će biti poznato više informacija o ovom automobilu, posebice o pogonskom sklopu.

Ključne riječi:
Cupra koncept UrbanRebel
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. listopad 1940.

10-1-1940  Otvorena prva moderna autocesta u SAD-u

Otvorena prva moderna autocesta u SAD-u

Autocesta Pennsylvania Turnpike na kojoj se plaćala cestarina službeno je otvorena na današnji dan. Unatoč skepticima autocestom između Pittsburgha i Harrisburga godišnje je prolazilo oko 2 milijuna vozila što je bilo dvostruko više od očekivanog.

vs