Vidiauto Novosti Događanja Koje ćemo modele vidjeti na NAIAS 2014?

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.10.2013. 15:34

Sajam 

Koje ćemo modele vidjeti na NAIAS 2014?

Koje ćemo modele vidjeti na NAIAS 2014?

Iako je Detroit Auto Showa 2014. tek za nekoliko mjeseci (od 13.-26. siječnja 2014.), već se najavljuju noviteti koji će biti predstavljeni. Donosimo premijere u nastavku vijesti...

NAIAS (North American International Auto Show) će tako ugostiti novi Porsche 911 Targa, a ovaj kultni automobil s targa krovom u prodaju će stići u proljeće sljedeće godine.
Mercedes će predstaviti novu generaciju C klase, a kao osnova poslužit će detalji iz velike S klasa. Iz najava se može naslutiti kako će se povećati međuosovinski razmak, uz veći trag kotača. Ipak, i veća klasa će imati novitete, bit će predstavljen Mercedes S600. Iz njemačkog tabora stiže najava BMW-a serije 4 u cabrio verziji. Volvo najavljuje novi S90 s lijepo dizajniranim prednjim svjetlima.

Nissan najavljuje za sada neimenovani Coupe s četvora vrata kojim će se predstaviti smjer u kojem Japanci idu, barem što se tiče dizajna. Volkswagen također ne miruje nego najavljuje novi Phaeton u Detroitu. Bit će sportskiji, elegantniji, imat će dinamičnije linije nego što ih je imao prethodnik.

Amerikanci najavljuju novi Ford Mustang i to bi trebala biti zvijezda sajam u Detroitu. Saznajemo i jednu vijest za sve ljubitelje Mustanga - u 2014. godini u Europu stiže Mustang u verziji s četiri cilindra. Hm, hoće li to biti onaj punokrvni, Musclecar Mustang?

U međuvremenu, donosimo vam dašak atmosfere s posljednjeg Detroit Auto Showa 2013.

Ključne riječi:
BMW Ford NAIAS Nissan Porsche
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. prosinac 1977.

12-5-1977 Prednji pogon za Amerikance

Prednji pogon za Amerikance

Predstavljen je Plymouth Horizon, prvi mali američki automobil s prednjim pogonom. Tehnički napredak na području pogonske tehnologije omogućio je smanjenje dimenzija i troškova proizvodnje sustava prednjeg pogona.

vs