Vidiauto Novosti Događanja Koje ćemo modele vidjeti na NAIAS 2014?

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.10.2013. 15:34

Sajam 

Koje ćemo modele vidjeti na NAIAS 2014?

Koje ćemo modele vidjeti na NAIAS 2014?

Iako je Detroit Auto Showa 2014. tek za nekoliko mjeseci (od 13.-26. siječnja 2014.), već se najavljuju noviteti koji će biti predstavljeni. Donosimo premijere u nastavku vijesti...

NAIAS (North American International Auto Show) će tako ugostiti novi Porsche 911 Targa, a ovaj kultni automobil s targa krovom u prodaju će stići u proljeće sljedeće godine.
Mercedes će predstaviti novu generaciju C klase, a kao osnova poslužit će detalji iz velike S klasa. Iz najava se može naslutiti kako će se povećati međuosovinski razmak, uz veći trag kotača. Ipak, i veća klasa će imati novitete, bit će predstavljen Mercedes S600. Iz njemačkog tabora stiže najava BMW-a serije 4 u cabrio verziji. Volvo najavljuje novi S90 s lijepo dizajniranim prednjim svjetlima.

Nissan najavljuje za sada neimenovani Coupe s četvora vrata kojim će se predstaviti smjer u kojem Japanci idu, barem što se tiče dizajna. Volkswagen također ne miruje nego najavljuje novi Phaeton u Detroitu. Bit će sportskiji, elegantniji, imat će dinamičnije linije nego što ih je imao prethodnik.

Amerikanci najavljuju novi Ford Mustang i to bi trebala biti zvijezda sajam u Detroitu. Saznajemo i jednu vijest za sve ljubitelje Mustanga - u 2014. godini u Europu stiže Mustang u verziji s četiri cilindra. Hm, hoće li to biti onaj punokrvni, Musclecar Mustang?

U međuvremenu, donosimo vam dašak atmosfere s posljednjeg Detroit Auto Showa 2013.

Ključne riječi:
BMW Ford NAIAS Nissan Porsche
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 15. rujan 1909.

9-15-1909  Imaginarni patent

Imaginarni patent

Henry Ford izgubio je parnicu protiv George Seldena u kojoj je tvrdio da ovaj nema pravo na patent na motorno vozilo. Dvije godine kasnije to pravo je ukinuto jer se saznalo da Selden nikada nije namjeravao izgraditi automobil koji je prijavio 1895. godine

vs