Vidiauto Zanimljivosti Izvještaji s autosajmova Uživo pogledajte novi Malibu, FX, Evoque

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 31.08.2012. 14:11

Hrvatski auto festival 

Uživo pogledajte novi Malibu, FX, Evoque

Uživo pogledajte novi Malibu, FX, Evoque

Na Hrvatskom auto festivalu, koji se na zagrebačkom Jarunu održava 1. i 2. rujna 2012. godine, moći će se uživo vidjeti velik broj premijera - Chevrolet Malibu, Infiniti FX, Range Rover Evoque. Osim novih automobila, na festivalu će nastupiti i mnogi automobilski klubovi.

Srednje velika limuzina s najduljim stažom u povijesti svjetske auto industrije (od 1964.), Chevrolet Malibu, u svojem najnovijem izdanju prvi puta dolazi na europsko tržište. Malibu je automobil s benzinskim motorom zapremine 2,4 l i, za hrvatsko tržište, posebno zanimljivim dvolitrenim turbo diesel-om maksimalne snage 160 KS te iznimnom prostranošću, zahvaljujući međuosovinskom razmaku od čak 2,737 m.

Infiniti FX za 2012., što je prva promjena od 2009. godine kada je krenuo u prodaju, donosi paket poboljšanja koji unosi svježinu u njegovu jedinstvenu kombinaciju strastvenog dizajna, nadahnutih performansi i modernog luksuza. Slikovito rečeno, više FX DNK karakteristika.

Izgledom više nalik sportskom automobilu nego "kutijastom" crossoveru, model FX 2012. još je prisutniji na cesti zahvaljujući promjenama na dizajnu prednjeg dijela vozila i novim, odvažnim bojama vanjštine te novom dizajnu aluminijskih kotača.

Infiniti_FX_HAF_2_800

Nakon tri godine, slijedi redizajn FX-a

Range Rover Evoque definira novi segment kompaktnih SUV automobila premium klase koji su još sportskiji i još atraktivniji. Range Rover Evoque je dosad najmanji, najlakši i najštedljiviji Range Rover koji na otvorenoj cesti pruža samouvjerenu vožnju i dinamično, sportsko upravljanje s odličnim odzivom pri niskim brzinama što automobil čini vrlo okretnim i zabavnim.

Na off-road terenu uočava se kako automobil ima vrlo velikodušnu visinu vozila od tla, daleko veći kut prijelaza preko izbočine te ulazne i izlazne kutove bolje od bilo kojeg drugog SUV-a.

Range_Rover_Evoque_HAF_3_800

Evoque je dosad najmanji, najlakši i najštedljiviji Range Rover

Ključne riječi:
Chevrolet Malibu Hrvatski auto festival Infiniti FX Range Rover Evoque sajam
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. lipanj 1996.

Zanardijeva prva CART pobjeda

Alessandro Zanardi, bivši vozač Formule 1, osvojio je na današnji dan 1996. godine svoju prvu CART IndyCar utrku u Portlandu, Oregon, u bolidu Reynard-Honde.

vs

.::.