Vidiauto Novosti Autobiz Hyundai Hrvatska i HOK

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.12.2016. 22:41

Sporazum o suradnji 

Hyundai Hrvatska i HOK

Hyundai Hrvatska i HOK

Sporazum omogućava članovima HOK-a uštede i smanjenje ukupnih troškova poslovanja.

Potpisivanjem sporazuma o suradnji između Hrvatske obrtničke komore (HOK) i Hyundai Hrvatska d.o.o. stvoreni su posebni uvjeti nabave Hyundai automobila, rezervnih dijelova i servisiranja Hyundai vozila za članove Hrvatske obrtničke komore.

Sporazum o međusobnim odnosima između Hrvatske obrtničke komore (HOK) i Hyundai Hrvatska d.o.o. potpisali su Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Lovre Živković, predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o. i Diana Sorić Hictaler, članica Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o.

Hyundai_15.12.2016. (2)

Hrvatska obrtnička komora putem projekta Zajednička nabava - HOK ZNA nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima potpišemo sporazume o suradnji. Ovaj sporazum omogućava našim kolegicama i kolegama uštede prilikom nabave Hyundai automobila, rezervnih dijelova i servisa Hyundai vozila, što je doprinos smanjenju ukupnih troškova poslovanja za naše članove“, izjavio je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

Kao generalnom distributeru za Hyundai za hrvatsko tržište, zadovoljstvo nam je da kroz suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom, odnosno kroz posebne uvjete za nabavku Hyundai automobila, rezervnih dijelova i servisiranja Hyundai vozila, možemo podržati napore komore za stvaranjem povoljnijih uvjeta poslovanja za sve njene članove. Hyundai uvijek nudi puno svojim korisnicima što se tiče razine opreme, funkcionalnosti, sigurnosti, pouzdanosti i kvalitete svojih automobila. Zadnjih godina postaje prepoznatljiv i po svom dizajnu. Uz jedinstveni jamstveni paket na tržištu, 5 godina Hyundai trostrukog jamstva bez ograničenja kilometraže, vjerujemo da je Hyundai odličan i racionalan izbor kako za privatni tako i za automobil za potrebe poslovanja. Zato vjerujemo da Hyundai može biti kvalitetan i pouzdan partner obrtnicima u Hrvatskoj“, istaknuo je Predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o. Lovre Živković.

Hyundai_15.12.2016. (3)
Ključne riječi:
Hyundai
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs