Vidiauto Novosti Autobiz Veća pouzdanost novih Peugeot automobila

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.09.2019. 06:57

Istraživanja 

Veća pouzdanost novijih Peugeot automobila

Veća pouzdanost novih Peugeot automobila

Prema najnovijim podacima, u posljednjih nekoliko godina Peugeot automobilima je smanjen broj pritužbi i garancijskih popravaka za dvije trećine.

Pouzdanost automobila je jedan od najvažnijih faktora kupaca pri odabiru sljedećeg automobila, a svi znamo razne priče o raznim automobilskim markama. Tako su i danas neke marke na odličnom glasu vezano uz pouzdanost, dok se o drugima govori kako se stalno kvare, iako je istina daleko od toga.

Peugeot 208 Active Limited 3

Tako su vijesti o promjeni na bolje došle od Peugetovog šefa Jean-Philippea Imparata koji je izjavio kako je smanjen broj pritužbi i garancijskih popravaka za dvije trećine u posljednjih šest godina, a to je potvrdila i nova studija kvalitete J.D. Powera na britanskom tržištu.

Peugeot 308 Allure 1.5 BlueHDi S&S 130 BVM6 05

Od 11.500 ispitanika koji su vlasnici automobila starog između jedne i tri godine, Peugeotovi vlasnici su imali najmanje pritužbi na automobil i dijelove. Ispitivanja su se odnosila na razne dijelove automobila, odnosno na interijer, sjedala, infotainment sustav, motor, mjenjač, karoseriju i ostale dijelove.

Peugeot 5008

Peugeot 5008

Peugeot je dobio ocjenu 77, što je najbolji rezultat, dok je prosjek auto industrije 119, a u ovom slučaju manja ocjena je bolja. Potrebno je naglasiti kako su odnosu na prethodnu godinu sve kategorije bilježile poboljšanja, odnosno manje problema, osim kategorija sjedala, a u odnosu na prijašnjih 43%, sada već 49% kupaca odlučuje kako će kupiti automobil istog brenda.

PEUGEOT 108 ALLURE 1.0 VTI 72 06
Ključne riječi:
istraživanje Peugeot pouzdanost
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 18. studeni 1987.

11-18-1987 Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Na aukciji starih automobila Ferrari 250 GTO iz 1963. prodan je za tada nevjerojatnih 1.600.000 dolara što je do tada bio najveći iznos ikada plaćen za jedan automobil. Danas najskuplji automobili na aukcijama dostižu mnogo veću vrijednost, a cijenom od milijun dolara mogu se pohvaliti i neki serijski automobili.

vs