Vidiauto Novosti Autobiz Veća pouzdanost novih Peugeot automobila

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.09.2019. 06:57

Istraživanja 

Veća pouzdanost novijih Peugeot automobila

Veća pouzdanost novih Peugeot automobila

Prema najnovijim podacima, u posljednjih nekoliko godina Peugeot automobilima je smanjen broj pritužbi i garancijskih popravaka za dvije trećine.

Pouzdanost automobila je jedan od najvažnijih faktora kupaca pri odabiru sljedećeg automobila, a svi znamo razne priče o raznim automobilskim markama. Tako su i danas neke marke na odličnom glasu vezano uz pouzdanost, dok se o drugima govori kako se stalno kvare, iako je istina daleko od toga.

Peugeot 208 Active Limited 3

Tako su vijesti o promjeni na bolje došle od Peugetovog šefa Jean-Philippea Imparata koji je izjavio kako je smanjen broj pritužbi i garancijskih popravaka za dvije trećine u posljednjih šest godina, a to je potvrdila i nova studija kvalitete J.D. Powera na britanskom tržištu.

Peugeot 308 Allure 1.5 BlueHDi S&S 130 BVM6 05

Od 11.500 ispitanika koji su vlasnici automobila starog između jedne i tri godine, Peugeotovi vlasnici su imali najmanje pritužbi na automobil i dijelove. Ispitivanja su se odnosila na razne dijelove automobila, odnosno na interijer, sjedala, infotainment sustav, motor, mjenjač, karoseriju i ostale dijelove.

Peugeot 5008

Peugeot 5008

Peugeot je dobio ocjenu 77, što je najbolji rezultat, dok je prosjek auto industrije 119, a u ovom slučaju manja ocjena je bolja. Potrebno je naglasiti kako su odnosu na prethodnu godinu sve kategorije bilježile poboljšanja, odnosno manje problema, osim kategorija sjedala, a u odnosu na prijašnjih 43%, sada već 49% kupaca odlučuje kako će kupiti automobil istog brenda.

PEUGEOT 108 ALLURE 1.0 VTI 72 06
Ključne riječi:
istraživanje Peugeot pouzdanost
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs