Vidiauto Novosti Akcije Ford 4+ servisni paketi za vozila starija od 4 godine

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 23.06.2021. 13:49

Ford 4+ servisni paketi za vozila starija od 4 godine

Ford 4+ servisni paketi za vozila starija od 4 godine

Posebni servisni paketi za vozila starija od 4 godine, uključujući i osobni i gospodarski program, s cijenama već od 499 kuna, a uz servis, u cijenu su uključeni i pregled vozila u 20+ točaka i dijagnostika vozila.

Ford već skoro godinu dana kontinuirano unaprjeđuje posebne FORD 4+ SERVISNE PAKETE koje je pripremio za Ford vozila starija od 4 godine. Servisni 4+ Ford paketi omogućuju vlasnicima Ford automobila znatne uštede i najbolju moguću brigu za njihovo vozilo. 

Posebni servisni paketi odnose se i na osobni i na gospodarski program, a cijene servisnih paketa kreću se već od 499 kuna (s PDV-om). Od osobnih vozila Ford servisni 4+ paketi odnose se na Fiestu, B-Max, EcoSport, Focus, Mondeo, C-Max, Kugu i S-Max, a od gospodarskih vozila na Ranger, Transit, Custom, Connect i Courier.

PRESS_Ford servisni 4+ paketi

 

Kupnjom Ford 4+ servisnih paketa kupci:

- ostvaruju mogućnost znatnih ušteda

- osiguravaju originalne rezervne dijelove

- u ovlaštenoj Ford servisnoj mreži dobivaju najbolju moguću brigu za svoj Ford automobil 

Ovlašteni Ford servisi rade s originalnim rezervnim dijelovima, a u sklopu ovog posebnog programa održavanja i servisiranja, u cijenu servisnih paketa uključeni su i pregled vozila u 20+ točaka i dijagnostika vozila.

Za više detalja kontaktirajte najbližeg ovlaštenog Ford servisnog partnera.

Ključne riječi:
4+ Ford servisna akcija
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.