Vidiauto Automobili Predstavljamo Nova E-klasa Cabriolet u Ženevi

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.03.2017. 17:19

Mercedes-Benz 

Nova E-klasa Cabriolet u Ženevi

Nova E-klasa Cabriolet u Ženevi

Nova E-klasa Cabriolet je porasla u dužinu i širinu te joj je povećan mđuosovinski razmak, a po prvi put stiže izvedba s 4MATIC stalnim pogonom na sve kotače.

Nova Mercedes E-klasa Cabriolet veća je i luksuznija od prethodne - u usporedbi s prethodnim modelom, nova E-klasa Cabriolet je porasla za 123 mm u dužinu (4826 mm) te 74 mm u širinu (1860), a povećan je i međuosovinski razmak za 113 mm (na 2873 mm). Za 15 milimetara niži je ovjes u odnosu na limuzinsku izvedbu.

Mercedes E-klasa Cabriolet (2)

Poradilo se i na prostoru u interijeru - efektivni stražnji prostor za noge povećan je za 102 mm, maksimalni prednji/stražnji prostor za glavu za +15/+6 mm, prednji/stražnji prostor za ramena za +50/+14 mm.

Mercedes E-klasa Cabriolet (3)

Prilikom početka prodaje u ponudi će biti nekoliko snažnih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora, po prvi put uključujući izvedbe s 4MATIC stalnim pogonom na sve kotače. Nakon toga će ponuda uključivati ostale motore. Standardno, svi modeli se opremaju s 9G-TRONIC devet-stupanjskim automatskim mjenjačem, koji omogućuje brze promjene stupnjeva i niže okretaje motora. To posebno doprinosi štedljivosti i buci.

Mercedes E-klasa Cabriolet (4)

Četverosjed otvorenog krova s klasičnim mekanim krovom kombinira čisti, senzualni dizajn s udobnosti na duge pruge za četiri putnika i najnovijim tehnologijama. To uključuje sveobuhvatnu integraciju pametnog telefona s bežičnim punjenjem i ključnim funkcijama, širokim zaslonom kokpita i najnovijim sustavima pomoći vozaču. Snažni motori i udoban ovjes osiguravaju sportsko i luksuzno iskustvo vožnje. na zahtjev, Cabriolet se može opremiti s AIRCAP električnom zaštitom od propuha i AIRSCARF sustavom grijanja vratova putnika – kako bi se povećala udobnost vožnje s otvorenim krovom.

Mercedes E-klasa Cabriolet (5)
Ključne riječi:
Cabriolet E-klasa Mercedes
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.