Vidiauto Automobili Predstavljamo Giulia ima najbolji rezultat na NCAP testu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 24.06.2016. 15:07

Test sigurnosti 

Giulia ima najbolji rezultat na NCAP testu

Giulia ima najbolji rezultat na NCAP testu

Alfa Romeo Giulia je na Euro NCAP testu postigla najbolji rezultat, čak 98%.

Uz ocjenu od maksimalnih 5 zvjezdica, Alfina nova sportska limuzina Giulia je prošla s najboljim rezultatom koji je na Euro NCAP postigao bilo koji automobil: 98% za zaštitu odraslih putnika.

Alfa Romeo Giulia

Maksimalne ocjene Alfa Romeo Giulia postigla je zbog učinkovitosti školjke karoserije koja je u jednakoj mjeri lagana i kruta te bogatom upotrebom ultra laganih materijala kao što su ugljična vlakna, aluminij i kompoziti aluminija. U kabini modela Giulia ugrađena su najinovativnija tehnološka rješenja u polju sigurnosti kao što su integrirani sustav kočenja (IBS - značajno skraćuje put kočenja, 100 km/h do 0 km/h za 38 m za model Giulia i 32 m za izvedbu Quadrifoglio), napredna postava ovjesa s ekskluzivnom AlfaLink tehnologijom i najdirektnije upravljanje u klasi. Ova moderna tehnološka rješenja osiguravaju izvanredno držanje ceste i laku, intuitivnu kontrolu vozila u svakoj situaciji.

Alfa Romeo Giulia NCAP test (2)

Alfa Romeo Giulia se može pohvaliti da već u standardnoj opremi u cijeloj ponudi modela uključuje sustav upozorenja na frontalni sudar (FCW) i autonomno kočenje u nuždi (AEB) koji detektira bilo kakve prepreke i vozila na putanji kretanja vozila, upozorenje na izlazak iz vozne trake (LDW) uz koji se detektiraju neželjene promjene vozne trake i nadzor mrtvog kuta (BSM) s detekcijom stražnjih poprečnih vozila koji pomaže vozaču prilikom pretjecanja, promjene vozne trake ili izlaska iz parkirališta.

Detaljnije o testu Giulije možete vidjeti na linku 

Alfa Romeo Giulia NCAP test (1)
Ključne riječi:
Alfa Romeo EURO NCAP ocjena Giulia
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 22. studeni 1927.

11-22-1927 Patentirano vozilo za snijeg

Patentirano vozilo za snijeg

Carl Eliason iz SAD-a patentirao je prototip vozila za kretanje kroz snijeg. Vozilo je bilo sastavljeno od vanbrodskog motora koji je pokretao gusjenice, dok su na njegovom prednjem dijelu bile pričvršćene skije. Takva koncepcija se bez previše promjena zadržala sve do danas.

vs