Vidiauto Automobili Predstavljamo Giulia ima najbolji rezultat na NCAP testu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 24.06.2016. 15:07

Test sigurnosti 

Giulia ima najbolji rezultat na NCAP testu

Giulia ima najbolji rezultat na NCAP testu

Alfa Romeo Giulia je na Euro NCAP testu postigla najbolji rezultat, čak 98%.

Uz ocjenu od maksimalnih 5 zvjezdica, Alfina nova sportska limuzina Giulia je prošla s najboljim rezultatom koji je na Euro NCAP postigao bilo koji automobil: 98% za zaštitu odraslih putnika.

Alfa Romeo Giulia

Maksimalne ocjene Alfa Romeo Giulia postigla je zbog učinkovitosti školjke karoserije koja je u jednakoj mjeri lagana i kruta te bogatom upotrebom ultra laganih materijala kao što su ugljična vlakna, aluminij i kompoziti aluminija. U kabini modela Giulia ugrađena su najinovativnija tehnološka rješenja u polju sigurnosti kao što su integrirani sustav kočenja (IBS - značajno skraćuje put kočenja, 100 km/h do 0 km/h za 38 m za model Giulia i 32 m za izvedbu Quadrifoglio), napredna postava ovjesa s ekskluzivnom AlfaLink tehnologijom i najdirektnije upravljanje u klasi. Ova moderna tehnološka rješenja osiguravaju izvanredno držanje ceste i laku, intuitivnu kontrolu vozila u svakoj situaciji.

Alfa Romeo Giulia NCAP test (2)

Alfa Romeo Giulia se može pohvaliti da već u standardnoj opremi u cijeloj ponudi modela uključuje sustav upozorenja na frontalni sudar (FCW) i autonomno kočenje u nuždi (AEB) koji detektira bilo kakve prepreke i vozila na putanji kretanja vozila, upozorenje na izlazak iz vozne trake (LDW) uz koji se detektiraju neželjene promjene vozne trake i nadzor mrtvog kuta (BSM) s detekcijom stražnjih poprečnih vozila koji pomaže vozaču prilikom pretjecanja, promjene vozne trake ili izlaska iz parkirališta.

Detaljnije o testu Giulije možete vidjeti na linku 

Alfa Romeo Giulia NCAP test (1)
Ključne riječi:
Alfa Romeo EURO NCAP ocjena Giulia
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. listopad 1940.

10-1-1940  Otvorena prva moderna autocesta u SAD-u

Otvorena prva moderna autocesta u SAD-u

Autocesta Pennsylvania Turnpike na kojoj se plaćala cestarina službeno je otvorena na današnji dan. Unatoč skepticima autocestom između Pittsburgha i Harrisburga godišnje je prolazilo oko 2 milijuna vozila što je bilo dvostruko više od očekivanog.

vs