Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 23.05.2016. 23:48

Facelift 

Nova Alfa Romeo Giulietta

Nova Alfa Romeo Giulietta

Uz početnu cijenu od 172.237 kuna nova Alfa Romeo Giulietta donosi i novi dizajn prednjeg kraja. Na koga vas podsjeća?

Naravno, prednji kraj asocira na Alfu Giuliju koju očekujemo tijekom ovog ljeta, a naglasak na redizajniranoj Alfi Romeo Giulietti, koja se već prodaje u Hrvatskoj jer na unutrašnjosti automobila, novim bojama i opremi.

Alfa Romeo Giulietta (3)

Novost je da dosadašnji, najtraženiji paket, Quadrifoglio verde, (QV-LINE) koji je bio u motorizaciji 1.6 JTD sa 120 KS i mogao se kupiti samo s lagera, dakle od unaprijed naručenih i definiranih vozila, sada ima naziv Super Sportiva te je identičan po bogatstvu sportskih detalja i s identičnim motorom 1.6 JTD 120 KS, kao do sada. Dodatak je da se sada može naručivati bez limita, dakle ne samo s lagera nego i po željama kupaca sa specifikacijama boja i opreme, bez ograničenja.
Zasigurno će vas obradovati kako je cijena ostala identična dosadašnjoj.

Alfa Romeo Giulietta (2)

Druga novost je automatski mjenjač s dvostrukom spojkom, popularni TCT (Twin Clutch Transmission), sa 6 stupnjeva prijenosa, koji je od sada dostupan i uz motorizaciju 1.6 JTD 120 KS (do sada je bio vezan za motore 2.0 JTD 175 KS ili benzinac 1.4 TB sa 170 KS) te se time proširuje ponuda Giuliette i u ovaj zahtjevni segment kupaca.

Alfa Romeo Giulietta (4)
Alfa Romeo Giulietta (5)
Ključne riječi:
Alfa Romeo cijena Giulia Giulietta
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. prosinac 1977.

12-5-1977 Prednji pogon za Amerikance

Prednji pogon za Amerikance

Predstavljen je Plymouth Horizon, prvi mali američki automobil s prednjim pogonom. Tehnički napredak na području pogonske tehnologije omogućio je smanjenje dimenzija i troškova proizvodnje sustava prednjeg pogona.

vs