Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 23.05.2016. 23:48

Facelift 

Nova Alfa Romeo Giulietta

Nova Alfa Romeo Giulietta

Uz početnu cijenu od 172.237 kuna nova Alfa Romeo Giulietta donosi i novi dizajn prednjeg kraja. Na koga vas podsjeća?

Naravno, prednji kraj asocira na Alfu Giuliju koju očekujemo tijekom ovog ljeta, a naglasak na redizajniranoj Alfi Romeo Giulietti, koja se već prodaje u Hrvatskoj jer na unutrašnjosti automobila, novim bojama i opremi.

Alfa Romeo Giulietta (3)

Novost je da dosadašnji, najtraženiji paket, Quadrifoglio verde, (QV-LINE) koji je bio u motorizaciji 1.6 JTD sa 120 KS i mogao se kupiti samo s lagera, dakle od unaprijed naručenih i definiranih vozila, sada ima naziv Super Sportiva te je identičan po bogatstvu sportskih detalja i s identičnim motorom 1.6 JTD 120 KS, kao do sada. Dodatak je da se sada može naručivati bez limita, dakle ne samo s lagera nego i po željama kupaca sa specifikacijama boja i opreme, bez ograničenja.
Zasigurno će vas obradovati kako je cijena ostala identična dosadašnjoj.

Alfa Romeo Giulietta (2)

Druga novost je automatski mjenjač s dvostrukom spojkom, popularni TCT (Twin Clutch Transmission), sa 6 stupnjeva prijenosa, koji je od sada dostupan i uz motorizaciju 1.6 JTD 120 KS (do sada je bio vezan za motore 2.0 JTD 175 KS ili benzinac 1.4 TB sa 170 KS) te se time proširuje ponuda Giuliette i u ovaj zahtjevni segment kupaca.

Alfa Romeo Giulietta (4)
Alfa Romeo Giulietta (5)
Ključne riječi:
Alfa Romeo cijena Giulia Giulietta
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs