Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Novi Volkswagen Crafter s tri dužine vozila

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 28.04.2017. 13:35

Potpuno novorazvijen model 

Novi Volkswagen Crafter s tri dužine vozila

Novi Volkswagen Crafter s tri dužine vozila

Volkswagen Crafter dostupan je s prednjim ili stražnjim pogonom te s 4MOTION pogonom na sve kotače, uz ručni ili automatski mjenjač.

U Hrvatskoj je premijerno predstavljen Volkswagen Crafter, lako gospodarsko vozilo. Ovisno o modelu, Volkswagen Crafter je raspoloživ s tri različite dužine vozila, tri različite visine krova kod zatvorenih konstrukcija tako da kupac može sasvim individualno konfigurirati svoj novi Crafter, ovisno o modelu i u skladu s njegovim potrebama. Za svakog kupca postoji kombinacija agregata, mjenjača, pogona, dužine vozila i visine krova koja odgovara njegovim potrebama.

Volkswagen Crafter (6)

Novi Crafter dostupan je s 2.0 TDI motorom razvijenim posebice za novi Crafter, a raspoloživ je s četiri različita stupnja snage: 75 kW (102 KS), 90 kW (122 KS) te 103 kW (140 KS) – ili biturbo TDI motor sa 130 kW (177 KS). Motor novog Craftera moguće je kombinirati s širokim spektrom ponude prednjih i stražnjih pogona ili pogona na sve kotače 4MOTION. Kupac kod svih vrsta pogona može birati između ručnog i automatskog mjenjača. Crafter postiže najbolje rezultate i najniže vrijednosti emisija ispušnih plinova zahvaljujući njegovim novorazvijenim EU 6 motorima.

Volkswagen Crafter (5)

Elektromehanički upravljač se po prvi put upotrebljava u klasi, a novi Crafter nudi velik broj aktivnih sustava potpore za vozača poput ESP-a sa stabilizacijom sprege, automatskom regulacijom razmaka ACC, multikolizijskom kočnicom, opcijskom potporom kod bočnog vjetra, potporom za manevriranje prikolicom i brojnim drugim sustavima.

Volkswagen Crafter (4)

Po pitanju pasivnih sigurnosnih sustava raspoloživa je, uz prednje i bočne zračne jastuke i zračne jastuke za glavu za vozača i suvozača, opsežna ponuda drugih sustava upozorenja: kamera za vožnju unatrag, kontrola razmaka pri parkiranju i potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Traffic Alert). LED glavna svjetla, svjetlo za skretanje i potpora za duga svjetla skrbe za bolju preglednost i vidljivost. Proizvodi se u mjestu Września u Poljskoj. Početna cijena za Crafter počinje od 142.163 kune + PDV (s PDV-om cijena iznosi 177.703 kune).

Volkswagen Crafter (3)
Volkswagen Crafter (2)
Ključne riječi:
Crafter Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs