Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Novi Volkswagen Crafter s tri dužine vozila

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 28.04.2017. 13:35

Potpuno novorazvijen model 

Novi Volkswagen Crafter s tri dužine vozila

Novi Volkswagen Crafter s tri dužine vozila

Volkswagen Crafter dostupan je s prednjim ili stražnjim pogonom te s 4MOTION pogonom na sve kotače, uz ručni ili automatski mjenjač.

U Hrvatskoj je premijerno predstavljen Volkswagen Crafter, lako gospodarsko vozilo. Ovisno o modelu, Volkswagen Crafter je raspoloživ s tri različite dužine vozila, tri različite visine krova kod zatvorenih konstrukcija tako da kupac može sasvim individualno konfigurirati svoj novi Crafter, ovisno o modelu i u skladu s njegovim potrebama. Za svakog kupca postoji kombinacija agregata, mjenjača, pogona, dužine vozila i visine krova koja odgovara njegovim potrebama.

Volkswagen Crafter (6)

Novi Crafter dostupan je s 2.0 TDI motorom razvijenim posebice za novi Crafter, a raspoloživ je s četiri različita stupnja snage: 75 kW (102 KS), 90 kW (122 KS) te 103 kW (140 KS) – ili biturbo TDI motor sa 130 kW (177 KS). Motor novog Craftera moguće je kombinirati s širokim spektrom ponude prednjih i stražnjih pogona ili pogona na sve kotače 4MOTION. Kupac kod svih vrsta pogona može birati između ručnog i automatskog mjenjača. Crafter postiže najbolje rezultate i najniže vrijednosti emisija ispušnih plinova zahvaljujući njegovim novorazvijenim EU 6 motorima.

Volkswagen Crafter (5)

Elektromehanički upravljač se po prvi put upotrebljava u klasi, a novi Crafter nudi velik broj aktivnih sustava potpore za vozača poput ESP-a sa stabilizacijom sprege, automatskom regulacijom razmaka ACC, multikolizijskom kočnicom, opcijskom potporom kod bočnog vjetra, potporom za manevriranje prikolicom i brojnim drugim sustavima.

Volkswagen Crafter (4)

Po pitanju pasivnih sigurnosnih sustava raspoloživa je, uz prednje i bočne zračne jastuke i zračne jastuke za glavu za vozača i suvozača, opsežna ponuda drugih sustava upozorenja: kamera za vožnju unatrag, kontrola razmaka pri parkiranju i potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Traffic Alert). LED glavna svjetla, svjetlo za skretanje i potpora za duga svjetla skrbe za bolju preglednost i vidljivost. Proizvodi se u mjestu Września u Poljskoj. Početna cijena za Crafter počinje od 142.163 kune + PDV (s PDV-om cijena iznosi 177.703 kune).

Volkswagen Crafter (3)
Volkswagen Crafter (2)
Ključne riječi:
Crafter Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.