Vidiauto Automobili Predstavljamo Crafter dolazi u tri dužine i tri visine

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.08.2016. 12:48

Četiri osnovna modela 

Novi Volkswagen Crafter dolazi u tri dužine i tri visine

Crafter dolazi u tri dužine i tri visine

Iz Volkswagena najavljuju novi Crafter inovativan kao nikad do sada, bit će praktičan i ekonomičan.

Novi Volkswagen Crafter bit će dostupan kroz četiri osnovna modela, moći ćete birati između tri dužine te tri visine. U ponudi će biti prednji ili stražnji pogon te 4Motion pogon na sve kotače, a snaga će se prenositi preko ručnih i automatskih mjenjača. Dodatno su razvijeni dizelski motori za gospodarska vozila, u ponudi će biti sustavi potpore za vozača tijekom vožnje. Model ima koeficijent zračnog otpora od 0,33, a pri izradi u pogonu izgrađenom isključivo za model Crafter u mjestu Września u Poljskoj koristi se najsuvremenija izrada.

Volkswagen Crafter (3)

Volkswagen Crafter spada u transportna rješenja usmjerena na kupce s najvišim stupnjem ekonomičnosti: u tu je svrhu novi Crafter usklađen s potrebama i zahtjevima raznovrsnih skupina korisnika u skladu sa željama kupaca, zbog čega će ubuduće postizati najbolje vrijednosti u njegovoj klasi u više od šest kategorija. Za razvoj novog Craftera promatrana je mobilna radna svakodnevica brojnih kupaca.

Volkswagen Crafter (5)

Novi Crafter dostupan je s 2,0 TDI „gospodarskim EA 288“ motorom razvijenim posebice za novi Crafter, a raspoloživ je s četiri različita stupnja snage: 75 kW (102 KS), 90 kW (122 KS) te 103 kW (140 KS) ili biturbo TDI motor sa 130 kW (177 KS). Motor novog Craftera može se kombinirati s prednjim ili stražnjim ili pak s pogonom na sve kotače 4Motion. Mjenjači su ručni ili automatski.

S obzirom da postoje tri različite dužine vozila, tri različite visine krova kod zatvorenih konstrukcija svaki će kupac moći odabrati Crafter prema svojim preferencijama i potrebama.

Volkswagen Crafter (4)

Uz elektromehanički upravljač koji se po prvi put upotrebljava u njegovoj klasi, novi Crafter nudi velik broj aktivnih sustava potpore za vozača poput ESP-a sa stabilizacijom sprege, automatskom regulacijom razmaka ACC, multikolizijskom kočnicom, opcijskom potporom kod bočnog vjetra, potporom za manevriranje prikolicom i brojnim drugim sustavima. I po pitanju pasivnih sigurnosnih sustava raspoloživa je, uz prednje i bočne zračne jastuke i zračne jastuke za glavu za vozača i suvozača, opsežna ponuda drugih sustava upozorenja: kamera za vožnju unatrag, kontrola razmaka pri parkiranju i potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Traffic Alert). LED glavna svjetla, svjetlo za skretanje i potpora za duga svjetla skrbe za bolju preglednost i vidljivost.

Volkswagen Crafter (2)
Ključne riječi:
4Motion Crafter Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs