Vidiauto Automobili Predstavljamo Crafter dolazi u tri dužine i tri visine

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.08.2016. 12:48

Četiri osnovna modela 

Novi Volkswagen Crafter dolazi u tri dužine i tri visine

Crafter dolazi u tri dužine i tri visine

Iz Volkswagena najavljuju novi Crafter inovativan kao nikad do sada, bit će praktičan i ekonomičan.

Novi Volkswagen Crafter bit će dostupan kroz četiri osnovna modela, moći ćete birati između tri dužine te tri visine. U ponudi će biti prednji ili stražnji pogon te 4Motion pogon na sve kotače, a snaga će se prenositi preko ručnih i automatskih mjenjača. Dodatno su razvijeni dizelski motori za gospodarska vozila, u ponudi će biti sustavi potpore za vozača tijekom vožnje. Model ima koeficijent zračnog otpora od 0,33, a pri izradi u pogonu izgrađenom isključivo za model Crafter u mjestu Września u Poljskoj koristi se najsuvremenija izrada.

Volkswagen Crafter (3)

Volkswagen Crafter spada u transportna rješenja usmjerena na kupce s najvišim stupnjem ekonomičnosti: u tu je svrhu novi Crafter usklađen s potrebama i zahtjevima raznovrsnih skupina korisnika u skladu sa željama kupaca, zbog čega će ubuduće postizati najbolje vrijednosti u njegovoj klasi u više od šest kategorija. Za razvoj novog Craftera promatrana je mobilna radna svakodnevica brojnih kupaca.

Volkswagen Crafter (5)

Novi Crafter dostupan je s 2,0 TDI „gospodarskim EA 288“ motorom razvijenim posebice za novi Crafter, a raspoloživ je s četiri različita stupnja snage: 75 kW (102 KS), 90 kW (122 KS) te 103 kW (140 KS) ili biturbo TDI motor sa 130 kW (177 KS). Motor novog Craftera može se kombinirati s prednjim ili stražnjim ili pak s pogonom na sve kotače 4Motion. Mjenjači su ručni ili automatski.

S obzirom da postoje tri različite dužine vozila, tri različite visine krova kod zatvorenih konstrukcija svaki će kupac moći odabrati Crafter prema svojim preferencijama i potrebama.

Volkswagen Crafter (4)

Uz elektromehanički upravljač koji se po prvi put upotrebljava u njegovoj klasi, novi Crafter nudi velik broj aktivnih sustava potpore za vozača poput ESP-a sa stabilizacijom sprege, automatskom regulacijom razmaka ACC, multikolizijskom kočnicom, opcijskom potporom kod bočnog vjetra, potporom za manevriranje prikolicom i brojnim drugim sustavima. I po pitanju pasivnih sigurnosnih sustava raspoloživa je, uz prednje i bočne zračne jastuke i zračne jastuke za glavu za vozača i suvozača, opsežna ponuda drugih sustava upozorenja: kamera za vožnju unatrag, kontrola razmaka pri parkiranju i potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Traffic Alert). LED glavna svjetla, svjetlo za skretanje i potpora za duga svjetla skrbe za bolju preglednost i vidljivost.

Volkswagen Crafter (2)
Ključne riječi:
4Motion Crafter Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. prosinac 1977.

12-5-1977 Prednji pogon za Amerikance

Prednji pogon za Amerikance

Predstavljen je Plymouth Horizon, prvi mali američki automobil s prednjim pogonom. Tehnički napredak na području pogonske tehnologije omogućio je smanjenje dimenzija i troškova proizvodnje sustava prednjeg pogona.

vs