Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Hrvatski automobil 2015. je Opel Corsa

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 15.12.2014. 10:03

Proglašen najbolji 

Hrvatski automobil 2015. je Opel Corsa

Hrvatski automobil 2015. je Opel Corsa

Peta generacija Opel Corse proglašena je najboljim hrvatskim automobilom 2015.

Stručni žiri Hrvatske udruge automobilskih novinara najviše je glasova dao novoj Opel Corsi, a još je jedan Opelov model dobio nagradu - novi Opel Vivaro proglašen je najboljim komercijalnim vozilom 2015.

Izbor Hrvatske udruge automobilskih novinara čini žiri čini od 12 glavnih urednika najznačajnijih hrvatskih stručnih tiskanih, online i TV medija koji prate auto industriju. Deset od 12 članova žirija dalo je svoj glas novoj Opel Corsi kao najboljem od šest vozila koliko ih je bilo u finalu, a dva člana su Opel Corsu pozicionirala na drugo mjesto. Opel Corsa proizvodi se već 32 godine i do sada je prodana u 12,4 milijuna primjeraka. U Hrvatskoj je to drugi najprodavaniji automobil u segmentu s tržišnim udjelom od 16,6% (četvrti je najprodavaniji osobni model u Hrvatskoj).

Opel Vivaro je zajedno s Renault Trafficom osvojio nagradu za Lako komercijalno vozilo 2015. Tržišni udio Opela Vivaro je čak 40%.
Spomenimo i kako je žiri Zbora automobilskih novinara pri HND-u proglasio i PR managera godine za suradnju s medijima - nagrada je pripala Opelovom Nevenu Novaku.

Ključne riječi:
2015 Corsa izbor Opel Renault Traffic Vivaro
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. siječanj 1937.

Prva vožnja Wraitha

Prototip Rolls-Roycea Wraith krenuo je na današnji dan u prvu test vožnju. Prvi poslijeratni model zvao se Silver Wraith i postao je jedan od najpoznatijih luksuznih automobila u ponudi Rolls-Roycea.

vs