Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN U Brazilu na nogometnom prvenstvu vozi se Hyundai

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 04.06.2014. 13:23

Hyundai Motor 

U Brazilu na nogometnom prvenstvu vozi se Hyundai

Među više od 1000 vozila za FIFA svjetsko prvenstvo u Brazilu nalaze se Genesis, Santa Fe, Sonata, ix35, Veloster...

Hyundai Motor Company je služeni partner FIFA WC Brazil, a devet dana prije početka isporučili su organizatorima više od 1000 vozila za potrebe prijevoza na najvećem sportskom događaju godine. Među 1021 vozilom su i 32 autobusa prigodno dekorirana, namijenjena za prijevoz nogometnih timova, a vozila su isporučena na svečanoj ceremoniji na stadionu Arena de Sao Paulo. Na autobusu koji će prevoziti hrvatsku nogometnu reprezentaciju stoji slogan „S vatrom u srcima za Hrvatsku svi kao jedan!“. Svaki od 32 autobusa imat će pratnju prigodno dekoriranog SUV modela Hyundai Grand Santa Fe.

hyundai-motor-svjetsko-nogometno-prvenstvo 2

Među vozilima - Equus, Genesis, Grandeur, Santa Fe, Sonata, ix35, Veloster i H1 nalazi se i model HB20 namijenjen isključivo brazilskom tržištu. U Brazilu se model HB20 i proizvodi u jednom od najmodernijih Hyundaijevih proizvodnih pogona.

Ključne riječi:
Brazil FIFA Genesis Grand Santa Fe Hyundai ix35 Santa Fe Sonata
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.