Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Pogledajte 360 stupanjski film s Hondom Civic Type R

Autor: Toni Ruić Objavljeno: 04.01.2016. 11:38

Gore - dolje - lijevo - desno 

Pogledajte 360 stupanjski film s Hondom Civic Type R

Pogledajte 360 stupanjski film s Hondom Civic Type R

U filmu iz svih kutova možete pratiti utrku u kojoj sudjeluju motocikl Honda RC213V MotoGP , novi Civic Type R i trkaća Castrol Honda Civic.

Honda je na YouTubeu objavila „360 stupanjski” film u kojoj glavnu ulogu ima Civic Type R, a pored ovog sportskog automobila možete u filmu pogledati još i motocikl Honda RC213V MotoGP te trkaći Civic.

Revolucionarna filmska tehnika prikazuje utrkivanje kroz svih 360 stupnjeva pa tako možete pratiti vozačka umijeća Gabrielea Tarquinija u Civic Type R-u i Tiaga Monteira u WTCC Civicu iz posve novih dimenzija.

Kvartet vozača koji u Civicima Type-R pokušavaju završiti krug ispred Monteira i Milera čine Gordon Shedden i Matt Neal, vozači iz britanskog prvenstva turističkih automobila (BTCC), Jack Clarke, vozač koji je sudjelovao u razvoju Civica za BTCC te već ranije spomenuti Gabriele Tarquini. Ovaj film snimljen je tijekom Hondine promocije na talijanskom trkalištu Circuito Tazio Nuvolari.

Pogledajte film i upravljajte sami kutom pogleda:

Ključne riječi:
Civic Honda Type R video
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. lipanj 1996.

Zanardijeva prva CART pobjeda

Alessandro Zanardi, bivši vozač Formule 1, osvojio je na današnji dan 1996. godine svoju prvu CART IndyCar utrku u Portlandu, Oregon, u bolidu Reynard-Honde.

vs

.::.