Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Pametne telefone Cubot na Zagreb Auto Show osvojili su

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.04.2016. 14:45

Završio ZG Auto Show, završila i utrka na VidiAuto štandu 

Pametne telefone Cubot na Zagreb Auto Show osvojili su

Pametne telefone Cubot na Zagreb Auto Show osvojili su

Vrućoj atmosferi na Zagreb Auto Show 2016 pridonijeli smo i mi s našim štandom na kojem se tijekom šest dana odvijala prava utrka s vremenom - tko će ostvariti najbolje vrijeme u VR igri Live for Speed i osvojiti pametne telefone.

I nas je iznenadila gužva na VidiAuto štandu na Zagreb Auto Showu koji je tijekom proteklog tjedna posjetilo više od 141.000 ljudi. Očekivali smo da će naše hi-tech čudo privući veliku pozornost, ali stalna gužva i redovi u kojima su djeca, djevojke i mladići, poslovnjaci, stariji ljudi čekali na svojih nekoliko minuta slave pokazali su kako virtualna stvarnost zanima sve te da VR naočale poput Oculus Rifta DK2 imaju budućnost.

Zagreb Auto Show VidiAuto stand (8)

Luda vožnja u kojoj se uz pomoć VR naočala Oculus Rift te očiju, ušiju, ruku i nogu mogao osjetiti 360-stupanjski doživljaj sportske vožnje kao da su zaludili posjetitelje svih dobi. Mamac su svakako bili i pametni telefoni Cubot te godišnja pretplata na časopis VIDI.

Zagreb Auto Show VidiAuto stand (9)

Top 10 lista najboljih krugova nakon šest dana natjecanja izgleda ovako:

Borna Kapac        1:49.77
Marko Perić         1:49.90
Matija Škalić       1:49.98
Alen Brnčić         1:50.21
Damir Cindrić      1:50.22
Luka Tatalović     1:50.23
Tino Šturlić         1:50.42
Jurica Babić        1:50.72
Marko Lovrenčić  1:51.26
Dalibor Cvitan     1:51.30

Borna Kapac je osvojio pametni telefon Cubot X16, a Marko Perić pametni telefon Cubot Note S (koje je osigurao SE-MARK) dok je godišnja pretplata na časopis VIDI pripala Matiji Škaliću.
Čestitamo svim dobitnicima nagrada koje su zaslužili najboljom vožnjom, a zahvaljujemo se i svim ostalim igračima koji su testirali svoje znanje u virtualnoj vožnji putem VR naočala Oculus Rift DK2 i strpljivo stajali u redu kako bi isprobali najzanimljiviji gadget na Zagreb Auto Showu 2016.

Zagreb Auto Show VidiAuto stand (10)

Posjetitelji našeg štanda su mogli isprobati VidiAuto servis Usporedilica automobila koji je jedinstven na hrvatskom web tržištu jer omogućuje da se na jednom mjestu usporedi više od 1000 različitih automobila.

Zagreb Auto Show VidiAuto stand (13)
Ključne riječi:
2016 Cubot Oculus Rift pametni telefon virtualna stvarnost VR Zagreb Auto Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.