Vidiauto Savjeti Rabljeni automobili Pouzdanost rabljenih vozila

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.02.2013. 09:31

DEKRA 

Pouzdanost rabljenih vozila

Pouzdanost rabljenih vozila

DEKRA, njemačka agencija za procjenu kvalitete i izdavanje certifikata za rabljena vozila dodijelila je nagrade za pouzdanost za četiri Fordova vozila – Fiesti, S-Maxu, Galaxyju i Kugi. Izvješće se temelji na rezultatima kontrolnih pregleda više od 15 milijuna vozila.

Fordovi modeli opet su se pokazali najpouzdanijima, prema Izvješću agencije DEKRA o rabljenim vozilima. Ford Fiesta, S-MAX i Galaxy ponovno su osvojili nagrade za pouzdanost rabljenih automobila, a među pobjednike ulazi i Ford Kuga koji odnosi svoju prvu pobjedu.

Nagrađeni Fiesta, S-MAX, Galaxy i Kuga su nadmoćno pobijedili konkurenciju u smislu broja i težine prijavljenih nedostataka. Rezultati su prikupljeni tijekom kontrolnih pregleda 15 milijuna vozila u Njemačkoj u protekle dvije godine.

Fiesta i Kuga našle su se na samom vrhu kategorije malih odnosno SUV vozila s manje od 50.000 km na brojaču s indexom od 95,3 posto odnosno 94,7 posto. S-MAX i Galaxy dobitnici su u MPV klasi za vozila s velikom prijeđenom kilometražom, između 100.001 – 150.000 kilometara s indeksom 66,1 posto.

Ključne riječi:
DEKRA rabljena vozila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 2. prosinac 1902.

12-2-1902 Prvi V8 motor

Prvi V8 motor

Prvi V8 motor patentirao je u Francuskoj Leon-Marie-Joseph-Clement Levavasseur. Danas je V8 najčešće korišteni oblik motora kada su u pitanju sportski ili veliki luksuzni automobili.

vs