Vidiauto Savjeti Rabljeni automobili Pouzdanost rabljenih vozila

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.02.2013. 09:31

DEKRA 

Pouzdanost rabljenih vozila

Pouzdanost rabljenih vozila

DEKRA, njemačka agencija za procjenu kvalitete i izdavanje certifikata za rabljena vozila dodijelila je nagrade za pouzdanost za četiri Fordova vozila – Fiesti, S-Maxu, Galaxyju i Kugi. Izvješće se temelji na rezultatima kontrolnih pregleda više od 15 milijuna vozila.

Fordovi modeli opet su se pokazali najpouzdanijima, prema Izvješću agencije DEKRA o rabljenim vozilima. Ford Fiesta, S-MAX i Galaxy ponovno su osvojili nagrade za pouzdanost rabljenih automobila, a među pobjednike ulazi i Ford Kuga koji odnosi svoju prvu pobjedu.

Nagrađeni Fiesta, S-MAX, Galaxy i Kuga su nadmoćno pobijedili konkurenciju u smislu broja i težine prijavljenih nedostataka. Rezultati su prikupljeni tijekom kontrolnih pregleda 15 milijuna vozila u Njemačkoj u protekle dvije godine.

Fiesta i Kuga našle su se na samom vrhu kategorije malih odnosno SUV vozila s manje od 50.000 km na brojaču s indexom od 95,3 posto odnosno 94,7 posto. S-MAX i Galaxy dobitnici su u MPV klasi za vozila s velikom prijeđenom kilometražom, između 100.001 – 150.000 kilometara s indeksom 66,1 posto.

Ključne riječi:
DEKRA rabljena vozila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs