Vidiauto Savjeti Rabljeni automobili Mazdin sustav pomoći vozačima

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.01.2013. 10:50

Mazda Europe Service 

Mazdin sustav pomoći vozačima

Mazdin sustav pomoći vozačima

Ukoliko ste vlasnik Mazdinog vozila i redovito servisirate svoje vozilo tada možete koristiti usluge MES servisa pomoći.

MES (Mazda Europe Service) je pomoć na cesti, s 24-satnom podrškom za vozače Mazdinih vozila. Pomoć na cesti usluga je koju pružaju i druge automobilističke tvrtke u Hrvatskoj, no ono što razlikuju MES od konkurencije je upravo paket usluga koji osim kvarova obuhvaća i nezgode te MES uslugu za vozila koja su već u eksploataciji, dakle registrirana prije uvođenja ove usluge. Pravo na MES ostvaruje se kupnjom novog vozila, redovnim godišnjim servisom u ovlaštenom Mazda servisu te kupnjom rabljenog Mazda vozila kod ovlaštenog Mazda partnera. Po bilo kojoj od ovih osnova MES se ostvaruje na 12 mjeseci, a ukupno trajanje je 10 godina od datuma prve registracije uz uvjet redovnog održavanja vozila u ovlaštenom Mazda servisu.

Paket usluga koje pruža MES čine:

-pomoć u slučaju kvara/tegljenje

-nastavak putovanja/povratak/hotelski troškovi

-slanje rezervnih dijelova (i u inozemstvo)

-odlazak po vozilo i u inozemstvo

To je samo dio pogodnosti, a detaljnije provjerite na Mazda Europe Service.

Ključne riječi:
Mazda Mazda Europe Service Mazda6 MES
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs

.::.