Vidiauto Novosti Najave Kako vam se sviđa nova Mazda3?

Autor: Davorka Vlahović Bonači Objavljeno: 24.10.2012. 17:27

Mazda

Kako vam se sviđa nova Mazda3?

Mazda ne posustaje u obnavljanju svoje flote – nakon novog modela CX-5 te obnovljene linije Mazde 6, na red izgleda dolazi i Mazda 3. Donosimo prve fotografije automobila koji dolazi sa SkyActive tehnologijom.

Izgleda da Mazda ima novi hit, sudeći prema fotografijama i reakcijama ljudi na novi dizajn. Donosimo fotografije modela s pet vrata od kojeg je dizajn vrlo skladan i lijep, a prednji dio slijedi istu filozofiju kao i modeli CX-5 te Mazda6. Mazda najavljuje i nove dizelske i benzinske motore, ali za detalje ćemo se još malo morati strpiti.

Prema prvim informacijama, predstavljanje nove Mazde 3 moglo bi se dogoditi sredinom 2013. godine. Do tada uživajte u koncept fotografijama koje donosimo, a na kojima se osjeća Mazdin novi dizajnerski jezik „KODO – duša pokreta“, koji je predstavljen na crossoveru CX-5, a zatim i na novojMazdi6. Nadamo se kako konačna verzija Mazde3neće previše odudarati od koncepta. (k.ć.)

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.