Vidiauto Novosti Autobiz Azijski auto brand broj 1 u Europi

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 12.06.2017. 09:29

Novo sjedište 

Hyundai želi postati azijski auto brand broj 1 u Europi

Azijski auto brand broj 1 u Europi

Na zagrebačkom Jankomiru Hyundai Hrvatska je najavila izgradnju novog prodajno-servisnog centra.

U novom prodajno-servisnom centru na površini većoj od 1000 kvadratnih metara bit će i buduće sjedište Hyundai Hrvatska te edukacijski trening centar - otvorenje se planira za proljeće 2018. godine, najavili su predstavnici Hyundai Motor Europe (HME) iz Frankfurta: Thomas A. Schmid (stariji izvršni dopredsjednik HME) i Minchul Shin (zamjenik glavnog direktora prodaje HME za Europu, zadužen za 18 tržišta u EU, između ostalih i za hrvatsko tržište).

Ove godine Hyundai obilježava 50 godina postojanja, a paralelno s obilježavanjem pola stoljeća postojanja tvrtke zadali su si cilj, da to 2021. godine postanu azijski automobilski brand broj 1 u Europi. Kako to planiraju napraviti?

Planiramo 30 novih proizvoda, što znači 14 novih modela i 16 unaprjeđenih modela. Proširit ćemo našu SUV ponudu i snažno uložiti u proširenje ponude ekoloških automobila. Svjetski smo lider u proizvodnji automobila na tehnologiju vodikovih ćelija i u vrhu tehnologije proizvodnje hibridnih, plug-in hibridnih, električnih i autonomnih automobila. Želimo biti tehnološki lider kao i lider što se tiče zadovoljstva korisnika. Iznimno sam sretan i zadovoljan biti danas ovdje s timom iz Hyundai Hrvatska, koji zadnje dvije godine obavlja fantastičan posao. Grade i unaprjeđuju novu prodajno-servisnu mrežu u Hrvatskoj te su vratili povjerenje Hyundai kupaca i korisnika“, izjavio je Thomas A. Schmid.

Hyundai01

Prije godinu dana je Hyundai zajedno s ovlaštenim partnerima pokrenuo investicijski ciklus vrijedan 25 milijuna kuna, s ciljem unaprjeđenja prodajno-servisne mreže i podizanja razine usluge, a ciklus se uspješno privodi kraju, najavio je Lovre Živković, Predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o.

Dario Matečić, direktor marketinga i komunikacija u Hyundai Hrvatska, najavio je trkači automobil Hyundai i20 R5 koji je na upravo završenom INA Delta Rallyju vozio Juraj Šebalj. Hyundai WRC tim se uspješno natječe u svjetskom rally prvenstvu već četvrtu sezonu, rastući i razvijajući se iz godine u godinu. Na jesen stiže i prvi sportski komercijalni model, prvi iz serije N – bit će to novi član obitelji i30.

Hyundai05
Ključne riječi:
Hrvatska Hyundai i30
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.