Vidiauto Novosti Najave Prve fotografije sportskog coupea HND-9

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.03.2013. 15:31

Hyundai 

Prve fotografije koncepta luksuznog sportskog coupea HND-9

Prve fotografije sportskog coupea HND-9

Hyundai je predstavio prve fotografije koncepta luksuznog sportskog coupea HND-9 koji će u konačnici biti opremljen 3,3-litrenim turbo GDi motorom snage 370 KS.

Hyundai će u model HND-9 ugraditi 8-stupanjski mjenjač, a ljubitelje sportske vožnje razveselit će i pogon na stražnje kotače. Koncept će se uživo predstaviti na auto salonu u Seoulu, koji počinje 28. ožujka 2013.

Ovaj luksuzni sportski kupe predstavlja evoluciju Hyundaijeve „fluidic sculpture“ filozofije dizajna. Deveti konceptni model razvijen je od strane razvojnog centra u Namyangu u Koreji i ima naglašeno dugački poklopac motora i naglašen međuosovinskim razmak. Koncept je moderna interpretacija klasičnog premium sportskog coupea. Agresivne i dinamične linije karoserije u kombinaciji s leptir vratima i upečatljivom širokom šesterokutnom maskom i karakterističnim svjetlima dodatno naglašavaju futuristički izgled.

Hyundai_HND-9 rendering_2_800
Ključne riječi:
Hyundai koncept
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.