Vidiauto Novosti Najave Opelova 24 sata i servis za 1 kunu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 08.01.2016. 09:29

Dugogodišnja tradicija 

Opelova 24 sata i servis za 1 kunu

Opelova 24 sata i servis za 1 kunu

Opel svake godine u ovo vrijeme organizira svoja tradicionalna Opelova 24 sata, a u ovogodišnjoj akciji možete obaviti i servis svojeg vozila za samo jednu kunu.

Opelova 24 sata startaju u podne 15. siječnja i traju do podne u subotu 16. siječnja 2016. Tijekom 24 sata Opel će ponuditi povoljne ponude pri kupnji svih Opelovih vozila, a koji će u tom periodu biti dostupni po neponovljivim cijenama, najavljuju iz Opela. Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila kao i na vozila naručena prema specifikacijama kupaca.

Svi vlasnici Opelovih vozila mogu kod ovlaštenih Opelovih partnera obaviti provjeru svojih automobila za samo 1 kunu, uz vizualni test.

Opelove modele smo usporedili u našem časopisu Vidiauto kojeg besplatno možete pročitati, a u časopisu možete provjeriti čak 64 uspoređena modela automobila.

Ključne riječi:
akcija Opel prodaja automobila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 29. rujan 1913.

9-29-1913 Tužna smrt Rudolfa Diesela

Tužna smrt Rudolfa Diesela

Izumitelj dizelskog motora Rudolf Diesel izvršio je samoubojstvo u 55-toj godini života, skokom s broda u kanalu LeManche. Dizelski motor ubrzo je revolucionirao industriju i prijevoz, pogotovo kamionski, brodski i željeznički.

vs