Vidiauto Novosti Najave Nova generacija i za Subaru Forester

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 04.04.2018. 06:49

Nova generacija 

Predstavljena je već peta generacija Subaru Forestera

Nova generacija i za Subaru Forester

Na Salonu automobila u New Yorku, Subaru je prikazao i potpuno novu, već petu, generaciju svog popularnog modela Forester.

Sjeverna Amerika je jedno od glavnih tržišta za Subaru, pa stoga nije ni čudno kako većina novih modela prikazuje baš na salonima koji se tamo odvijaju. Tako je i na nedavnom Salonu automobila u New Yorku Subaru prikazao novu generaciju Forestera.

Subaru Forester straga

Novi Subaru Forester i dalje dolazi s pogonom na sve kotače, a pokreće ga 2,5-litreni benzinski motor najveće snage 182 KS koji je uparen s automatskim CVT mjenjačem. Očekuje se kako će i Europska verzija dobiti taj isti motor, a dizelaša neće biti u ponudi.

Subaru Forester sa strane

Forester dolazi s naplatcima od 17 ili 18 inča, a zahvaljujući pogonu na sve kotače i udaljenosti od tla od 22 cm, njegove sposobnosti i izvan asfaltiranih cesta su zavidne, a zahvaljujući većem međuosovinskom razmaku i prostranijem interijeru, putnici će se voziti udobno.

Subaru Forester interijer

U središnju konzolu sada je ugrađen 6,5-inčni ili 8-inčni zaslon s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay, Wi-Fi hotspotom, a grijana su i prednja i stražnja sjedala, dok vozača očekuju najmoderniji sustavi za pomoć pri vožnji kao što su adaptivni tempomat, upozorenje za mrtvi kut, automatsko kočenje, zadržavanje vozne trake i drugi).

Subaru Forester Sport straga

Novi Subaru Forester će u Europi biti prikazan na jesen u Parizu, a tada se očekuje i početak prodaje po još nepoznatoj cijeni.

Ključne riječi:
Forester Subaru
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs