Vidiauto Novosti Najave Fotografije nove Škode Fabije

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.08.2014. 00:34

Škoda otkriva 

Fotografije nove Škode Fabije

Fotografije nove Škode Fabije

Nakon prvih skica dizajna i najave novih motora, Škoda otkriva i finalni dizajn nove Fabije.

Dizajn treće generacije Škode Fabije oslanja se na studiju Škoda VisionC tako da će treća generacija Fabije biti dinamičnijeg dizajna, niža je i šira, uz naglašene sportske detalje i oštre rubove. Prednja rešetka i glavna svjetla su dizajnirana jače u odnosu na ostatak vozila čime je naglašena širina vozila, dok je poklopac motora dobio snaćne obrise s dva karakterna žlijeba na bočnim stranama.
Iz Škode izjavljuju i kako žele proizvoditi automobile koji su emocionalniji, kao što je to nekada davno bio model Škoda Popular Monte Carlo, iz 30-ih godina.

Nova Škoda Fabia bit će prostrana, praktična, štedljiva do 17% i inteligentna, porastao je prostor u prtljažniku te nudi najveći utovarni prostor u segmentu kojem Fabia pripada, a istovremeno je putnički prostor postao širi i duži. Novost je da će se nova Škoda Fabia moći naručiti s individualnom bojom krova, bojom naplataka te vanjskih zrcala. U ponudi će biti tri linije opreme i 15 vanjskih boja karoserije.

SKODA Fabia_back 2

U Fabiji se uvodi deset novih rješenja Simply Clever kao što je tehnologija MirrorLink pomoću koje se pametni telefon spaja na infotainment sustav automobila. MirrorLink se po prvi put ugrađuje u neki Škodin model.

Pročitajte više o motorima u novoj Škodi Fabiji

Ključne riječi:
Fabia redizajn Škoda
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. travanj 1970.

4-22-1970 Prvi Dan planeta Zemlje

Prvi Dan planeta Zemlje

Prva proslava Dana planeta Zemlje (Earth Day) održana je u zajednicama diljem SAD-a. Earth Day je kreacija senatora Gaylorda Nelsona, stvorena zbog rastuće zabrinutosti o stanju okoliša jer veliki doprinos zagađenju okoliša imaju i automobili.

vs

.::.