Vidiauto Novosti Najave Nova Škoda Fabia bit će 9 cm šira i 3 cm niža

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 18.07.2014. 09:23

Škoda 

Nova Škoda Fabia bit će 9 cm šira i 3 cm niža

Nova Škoda Fabia bit će 9 cm šira i 3 cm niža

Treća generacija Škode Fabije djeluje moderno s prisutnim dizajnerskim elementima već predstavljenog izložbenog vozila VisionC.

Uz veću širinu i nižu karoseriju nova Škoda Fabia će biti utegnutija. Gradsko malo vozilo osim elemenata dizajna Škode VisionC pokazuje dizajnerske elemente i Škode motorsport. Dakle, Fabia će biti potpuno redizajnirana, s kristalnim oblicima, oštrim linijama. I u unutrašnjosti se najavljuje novi koncept koji će se moći na svestran način individualizirati.

Skoda Vision-C koncept

Skoda Vision-C koncept

Za sada nemamo informaciju kolika bi mogla biti cijena za novu Škodu Fabiju - trenutno za 93.000 kuna možete dobiti benzinski model Fabia Active s 1.2 TSI motorom snage 86 KS, dok je početna cijena za dizelski model Fabia Active 1.6 TDI CR 98.900 kuna. Objavljujemo prvu skicu nove Fabije.

New_Skoda_Fabia_sketch

Škoda Fabia se proizvodi od 1999. godine i u međuvremenu je zamijenila Škodu Feliciju (prestala se proizvoditi 2001. godine). Prva generacija Škode Fabije proizvodila se do 2007. godine, kada je uslijedila druga generacija. Kratka povijest Škode: tvornica u Mladoj Boleslavi postoji od 1895. godine, od 1991. godine pripada koncernu Volkswagen, a u 2013. godini isporučili su 920.800 vozila.

Trenutna, druga generacije Škode Fabije

Trenutna, druga generacije Škode Fabije

Ključne riječi:
Fabia Felicia nova generacija Škoda TDI TSI
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 2. srpanj 1992.

Milijun Corvetta

Dizajner prve Corvette Zora Arkus Duntov izvezao je milijunti primjerak Chevrolet Corvette iz tvornice Bowling Green, Kentucky. Time je Corvette postao najuspješniji i najprodavaniji sportski automobil u povijesti SAD-a.

vs