Vidiauto Novosti Najave Drugačiji dizajn za Audi A7 Sportback

Autor: IR Objavljeno: 23.10.2017. 06:50

Dizajnerski zaokret 

Novi smjer dizajna predstavljen na Audiju A7 Sportback

Drugačiji dizajn za Audi A7 Sportback

Audi je prikazao novi A7 Sportback, koji je donio potpuni preokret u dizajniranu stražnje dijela Audi automobila, a sada će se čekati reakcije kupaca...

Iako su se već neko vrijeme mogle vidjeti špijunske fotografije s nezamaskiranim prednjim dijelom novog Audija A7 Sportback, stražnja strana je uvijek bila dobro zamaskirana, a sad nam je jasno i zašto. Audi je za novi A7 Sportback pripremio novi dizajnerski jezik stražnje strane vozila sa spojenim svjetlima.

Audi A7 Sportback

Sad ostaje na kupcima da odluče koliko im se to sviđa ili ne. Podsjetimo se, ovakva su svjetla bila prilično popularna tijekom devedesetih, posebice na američkim i japanskim vozilima, ali i na ponekim europskim. Po nama je novi dizajn uspio.

Audi A7 Sportback straga

Zanimljivo je vidjeti kako će se Audi A7 Sportback u početku nuditi samo s jednim (!) motorom, i to benzinskim 3,0-litrenim V6 TFSI motorom koji daje snagu od 340 KS i 500 Nm okretnog momenta, a koji u kombinaciji sa 7-stupanjskim S tronic mjenjačem s dvostrukim kvačilom i quattro pogonom ubrzava do 100 km/h za 5,3 sekunde, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 250 km/h. Naknadno će A7 Sportback biti dostupan i s ostalim četverocilindričnim i šestcilindričnim benzincima i dizelašima.

Audi A7 Sportback sa strane

Unutrašnjost je tipična Audijevska, te ćete u njoj pronaći digitalnu instrumentalnu ploču, 8,6-inčni i 10,1-inčni zaslon u središnjoj konzoli, head-up displej, MMI touch response, Bang & Olufsen zvučnike i sve  ostalo što se očekuje u ovoj klasi.

Audi A7 Sportback interijer

Novi Audi A7 Sportback je dugačak 4.969 mm, širok 1.908 mm i visok 1.422 mm, što su male promjene u odnosu na prethodnika, a jedino se veličina međuosovinskog razmaka povećala za 15 mm, na 2.926 mm, dok je prtljažnik obujma 535 litara. U salone stiže tijekom veljače sljedeće godine, a cijena za novi Audi A7 Sportback će biti oko 520.000 kuna, barem u Njemačkoj.

Ključne riječi:
A7 Sportback Audi
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.