Vidiauto Novosti Događanja Megane R.S. Trophy-R ponovo rekorder

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.11.2019. 06:48

Novi rekord 

Renault Megane R.S. Trophy-R je najbrži i na stazi Suzuka

Megane R.S. Trophy-R ponovo rekorder

Renault je s modelom Megane R.S. Trophy-R postigao još jedan rekord – najbrže vrijeme na stazi Suzuka u Japanu, a bio je brži za više od 3 sekunde od dosadašnjeg rekorda.

Megane R.S. Trophy-R ima još jedan rekord – 2'25''454; koliko mu je vremena trebalo da napravi krug na poznatoj 5,8 km dugoj stazi Suzuka u Japanu, a to je više od 3 sekunde brže od dosadašnjeg rekorda, a rekord je postavio Laurent Hurgon, vlasnik više rekorda prethodnih generacija automobila.

21236937_2019_-_The_new_MEGANE_R_S_TROPHY-R_New_record_on_the_Suzuka_circuit

Time je nastavljen niz uspjeha nakon što je postavio rekorde na stazama Nordschleife u Nürburgringu i Spa-Francorchampsu u sklopu događanja R.S. Days, što je popraćeno i emitiranjima uživo na YouTubeu i Facebooku.

21236939_2019_-_The_new_MEGANE_R_S_TROPHY-R_New_record_on_the_Suzuka_circuit

Ovime je ostvaren velik uspjeh u Japanu, koji se može pohvaliti s desetak tisuća zaljubljenika u Trophy-R i Renault Sport. Krajem rujna 2019. Japan je bio Renaultovo najveće tržište za R.S. modele, veće i od Njemačke i Francuske, te treće najveće za Megane R.S., iako verzija Trophy tamo još nije ni predstavljena.

21236938_2019_-_The_new_MEGANE_R_S_TROPHY-R_New_record_on_the_Suzuka_circuit

Megane R.S. TROPHY-R na tržište stiže u ograničenoj seriji od 500 označenih primjeraka, a više o njemu smo pisali ovdje. Stranica R.S. Performance nudi bogatu kolekciju robe (tekstila i dodatne opreme) i dijelova za Trophy-R, među ostalim prilagodljive amortizere i skraćene opruge, 6-točkovni sigurnosni pojas Sabelt, ''boa'' rukave za hlađenje. Sve će to biti dostupno od sredine prosinca na internetskoj stranici https://shop.renaultsport.com/RSperformance/

Ključne riječi:
Megane R.S. rekord Renault Trophy-R
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. lipanj 1996.

Zanardijeva prva CART pobjeda

Alessandro Zanardi, bivši vozač Formule 1, osvojio je na današnji dan 1996. godine svoju prvu CART IndyCar utrku u Portlandu, Oregon, u bolidu Reynard-Honde.

vs

.::.