Vidiauto Novosti Događanja Najava Renault Megane R.S. Trophy kupa

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 31.10.2019. 05:49

Najava 

Renault Megane R.S. Trophy predstavljen budućim vozačima kupa

Najava Renault Megane R.S. Trophy kupa

Budućim vozačima je predstavljeno natjecateljsko vozilo na stazi Rauš u Novom Marofu – najsnažniji Renault Megane R.S. Trophy s 300 KS.

U srpnju je najavljeno novo atraktivno natjecanje istovjetnih automobila Renault Megane R.S. Trophy Kup u organizaciji AK Star Racing, a sada su svi zainteresirani budući vozači navedeno vozilo mogli i isprobati.

7

''Riječ je o najsnažnijoj izvedbi Meganea R.S. s 300 KS, a interes vozača za novi Kup je puno veći od očekivanog, pa se ovim putem zahvaljujemo gospođi Marini Jelinek iz odjela za odnose s javnošću Renault Hrvatska koja je omogućila da se Megane R.S. Trophy pokaže zainteresiranim budućim vozačima'', izjavili su iz AK Star Racing.

3

Na stazi ''Rauš'' u Novom Marofu Megane R.S. Trophy imalo je prilike vidjeti i isprobati desetak novih vozača, od kojih su neki samo za ovu priliku izašli iz vozačke ''mirovine'', poput Dine Mađarića i Siniše Košutića. Imena su to dobro nam znana iz domaćih, ali i stranih prvenstava, pa čak i Porsche Supercupa, a koja bi svojim uključivanjem zasigurno podigli ovo natjecanje na potpuno drugu razinu. A tu su još i Nenad Kolman, Denis Nišević, Tomislav Sajko, Ivan Pokos, Filip Magdić, Branimir i Tomislav Radić, Christian Palokaj, Danijel Šimunović i Šime Miletić. Osim hrvatskih vozača, u kupu će voziti i srpski, makedonski, crnogorski te vozači iz Bosne i Hercegovine.

2

Prvi kontingent vozila stiže već sljedeći mjesec i odmah po isporuci idu na doradu, odnosno ugradnju sigurnosne opreme, a kako bi spremno dočekala novinarsku konferenciju početkom prosinca na kojoj će Kup biti i službeno predstavljen.

8
Ključne riječi:
kup prvenstvo Renault Megane R.S. Trophy Kup utrka
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 18. studeni 1987.

11-18-1987 Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Na aukciji starih automobila Ferrari 250 GTO iz 1963. prodan je za tada nevjerojatnih 1.600.000 dolara što je do tada bio najveći iznos ikada plaćen za jedan automobil. Danas najskuplji automobili na aukcijama dostižu mnogo veću vrijednost, a cijenom od milijun dolara mogu se pohvaliti i neki serijski automobili.

vs