Vidiauto Novosti Događanja Najava Renault Megane R.S. Trophy kupa

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 31.10.2019. 05:49

Najava 

Renault Megane R.S. Trophy predstavljen budućim vozačima kupa

Najava Renault Megane R.S. Trophy kupa

Budućim vozačima je predstavljeno natjecateljsko vozilo na stazi Rauš u Novom Marofu – najsnažniji Renault Megane R.S. Trophy s 300 KS.

U srpnju je najavljeno novo atraktivno natjecanje istovjetnih automobila Renault Megane R.S. Trophy Kup u organizaciji AK Star Racing, a sada su svi zainteresirani budući vozači navedeno vozilo mogli i isprobati.

7

''Riječ je o najsnažnijoj izvedbi Meganea R.S. s 300 KS, a interes vozača za novi Kup je puno veći od očekivanog, pa se ovim putem zahvaljujemo gospođi Marini Jelinek iz odjela za odnose s javnošću Renault Hrvatska koja je omogućila da se Megane R.S. Trophy pokaže zainteresiranim budućim vozačima'', izjavili su iz AK Star Racing.

3

Na stazi ''Rauš'' u Novom Marofu Megane R.S. Trophy imalo je prilike vidjeti i isprobati desetak novih vozača, od kojih su neki samo za ovu priliku izašli iz vozačke ''mirovine'', poput Dine Mađarića i Siniše Košutića. Imena su to dobro nam znana iz domaćih, ali i stranih prvenstava, pa čak i Porsche Supercupa, a koja bi svojim uključivanjem zasigurno podigli ovo natjecanje na potpuno drugu razinu. A tu su još i Nenad Kolman, Denis Nišević, Tomislav Sajko, Ivan Pokos, Filip Magdić, Branimir i Tomislav Radić, Christian Palokaj, Danijel Šimunović i Šime Miletić. Osim hrvatskih vozača, u kupu će voziti i srpski, makedonski, crnogorski te vozači iz Bosne i Hercegovine.

2

Prvi kontingent vozila stiže već sljedeći mjesec i odmah po isporuci idu na doradu, odnosno ugradnju sigurnosne opreme, a kako bi spremno dočekala novinarsku konferenciju početkom prosinca na kojoj će Kup biti i službeno predstavljen.

8
Ključne riječi:
kup prvenstvo Renault Megane R.S. Trophy Kup utrka
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. lipanj 1996.

Zanardijeva prva CART pobjeda

Alessandro Zanardi, bivši vozač Formule 1, osvojio je na današnji dan 1996. godine svoju prvu CART IndyCar utrku u Portlandu, Oregon, u bolidu Reynard-Honde.

vs

.::.