Vidiauto Novosti Autobiz U Emil Frey Auto Centeru možete kupiti novi Mercedes

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.01.2014. 14:30

Mercedes-Benz 

U Emil Frey Auto Centeru možete kupiti novi Mercedes

U Emil Frey Auto Centeru možete kupiti novi Mercedes

Na već poznatoj lokaciji u Zagrebu, na kojoj je donedavno bio Euroline, otvara se auto salon i servisni centar Emil Frey Auto Center. Već sada možete naručiti novi Mercedes GLA SUV te novu Mercedesovu C klasu.

Prodajno-servisni centar Emil Frey Auto Center prostire se na 4300 četvornih metara na kojima će se nalaziti ponuda osobnih vozila Mercedes-Benz i Smart, a bit će tu još i servisna radionica, skladište originalnih rezervnih dijelova i autopraonica. U centru će se moći naručiti kamionski program, laki dostavni program Mitsubishi Fuso i Mercedes-Benz te mini, midi, gradski, prigradski i turistički autobusi.

Očekivanja od novog centra su velika, a u 2013. godini u Hrvatskoj je prodano 638 Mercedes-Benz osobnih i gospodarskih vozila, što je u odnosu na 2012. rast od 72 posto.

Prve isporuke Mercedes-Benza GLA, kompaktnog SUV-a nastalog na A-klasi, s povišenom podnicom i dužinom od 442 cm, očekuje se u travnju.

mercedes-benz-gla
Ključne riječi:
C klasa GLA Mercedes Mini
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs

.::.