Vidiauto Novosti Autobiz Hrvatska dobila generalnog distributera za Mercedes i Smart

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.12.2013. 18:14

Star Import 

Hrvatska dobila generalnog distributera za Mercedes i Smart

Hrvatska dobila generalnog distributera za Mercedes i Smart

Iako je hrvatsko automobilsko tržište u stalnom padu te imamo slab gospodarski oporavak, ipak postoje i oni koji vjeruju u napredak – u Hrvatsku je stigao generalni distributer osobnih gospodarskih vozila Daimlera AG, tvrtka Star Import. Plan u 2014: 750 Mercedesa i Smartova.

Star Import je novi generalni distributer i u vlasništvu su švicarske poslovne grupe Emil Frey koja je prisutna u zemljama naše regije – u Srbiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Francuskoj, Njemačkoj. Na švicarskom tržištu Emil Frey je prisutan gotovo 90 godina.

Što hrvatski kupci mogu očekivati od novog generalnog distributera? Osim što su najavili za sljedeću godinu dolazak nove C klase, nudit će cjelokupni program vozila Daimlera AG: osobna vozila Mercedes-Benz i Smart, dostavni i kamionski program u rasponu od 3,5 do 41 tone nosivosti te mini, midi, gradske, prigradske i turističke autobuse. U zagrebačkoj Kovinskoj ulici nudit će i rabljene Mercedes-Benz kamione i autobuse novije proizvodnje.

Nadalje, nastavljaju suradnju s postojećim maloprodajnim partnerima Automobili Škojo i Auto Gašparić te najavljuju novog partnera Jolly Autoline.

Najavljeni su i planovi za 2014. godinu: planiraju prodati oko 750 Mercedes Benz automobila i Smartova, 210 kombija i 125 kamiona.

Sanja Buterin (marketing i PR menadžerica) i Heinz Schneiter (direktor Star Import)

Sanja Buterin (marketing i PR menadžerica) i Heinz Schneiter (direktor Star Import)

Ključne riječi:
C Mercedes prodaja automobila Smart
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs

.::.