Vidiauto Novosti Autobiz Sve na jednom mjestu: nabava vozila, provjera troška i kredit odnosno leasing

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.03.2016. 16:44

Financiranjem do Citroëna, DS-a i Peugeota 

Sve na jednom mjestu: nabava vozila, provjera troška i kredit odnosno leasing

Sve na jednom mjestu: nabava vozila, provjera troška i kredit odnosno leasing

Suradnja SG Splitske banke i SG Leasinga s Citroënom, DS-om i Peugeotom.

Ugovorom su se tri strane dogovorile oko financiranja i nabavke vozila koji će za korisnike biti optimalni u svakom pogledu - klijent će na jednom mjestu moći obaviti sve poslove vezane za nabavku vozila te na transparentan i jednostavan način provjeriti i analizirati trošak koji za njega predstavlja investicija u novo vozilo. Usluge će obuhvaćati financiranje leasingom i financiranje kreditom u fiksnim kunama za cijelo vrijeme trajanja ugovornog odnosa, s i bez dodatnih usluga (osiguranje, produžene garancije i slično).

visuel résultats financiers 2015 PSA - format portrait

Grupa SG (Splitska banka i SG Leasing) će financijski pratiti i potrebe same prodajne mreže marki Citroën, DS i Peugeot, i to putem financiranja lagera vozila i rezervnih dijelova.

Ugovor o suradnji su potpisali Gordana Brlek, Generalna direktorica uvoznika za marke Citroën, DS i Peugeot u Hrvatskoj, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Splitske banke Andre Marc Prudent te predsjednik Uprave SG Leasinga, Krešimir Steinbauer.

Ključne riječi:
Citroën DS kredit leasing Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs