Vidiauto Novosti Autobiz PSA grupa odabrala Emil Frey Grupu kao partnera za distribuciju

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 12.11.2015. 10:59

Back in the Race 

PSA grupa odabrala Emil Frey Grupu kao partnera za distribuciju

PSA grupa odabrala Emil Frey Grupu kao partnera za distribuciju

PSA grupa je u Hrvatskoj odabrala Emil Frey Grupu kao partnera za distribuciju kako bi iskoristila poslovnu priliku u cilju optimiziranja svog razvoja i rasta Grupe.

Uključivanjem u plan “Back in the Race” PSA grupa za cilj ima osigurati ekonomski rast Grupe, što podrazumijeva prilagodbu svoje organizacije kako bi bila učinkovitija, agilnija i značajno snažnija u kontekstu lokalnog tržišta.

Švicarska Emil Frey Grupa je poznata tvrtka u automobilskom svijetu, s dugim iskustvom u distribuciji i prodaji automobilskih marki te je već prisutna u regiji, financijski je neovisna i poznata kao društveno odgovorna kompanija. Jedna je od najvećih švicarskih privatnih obiteljskih kompanija sa sjedištima u Zurichu, u Švicarskoj. U automobilskom svijetu prisutna je već dulje od 90 godina s više od 7000 zaposlenika specijaliziranih u veleprodaji, maloprodaji, financiranju, leasingu i logistici automobila i rezervnih dijelova te posluje u 11 europskih zemalja.

PSA potvrđuje potpisivanje ugovora o preuzimanju vlasničkog udjela s Emil Frey Grupom, ugovor je potpisan 6. studenog 2015., a po isteku zakonskog roka Emil Frey Grupa će postati 100%-tni vlasnik Citroën i Peugeot Hrvatska od 1. veljače 2016.

Svi postojeći ugovori o radu i stečeni staž će se nastaviti kao i ugovori s distributerima te postojeći odnosi s dobavljačima i partnerima. Po istom principu, ključne odgovorne osobe u tvrtki će i dalje nastaviti voditi poslovanje pod novim vlasnikom. Gordana Brlek će nastaviti obnašati funkciju generalne direktorice marki Peugeot, Citroën i DS u Hrvatskoj.

Gordana Brlek (2)
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs