Vidiauto Novosti Autobiz Gume i nogomet ipak idu zajedno

Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 04.11.2013. 17:47

Apollo gume 

Gume i nogomet ipak idu zajedno

Gume i nogomet ipak idu zajedno

Na sam spomen imena Apollo većini na pamet pada NASA-ina misija na Mjesec i ona čuvena izreka Neila Armstronga: „Ovo je mali korak za mene, ali veliki za čovječanstvo.“ No i Indija ima svog Apolla!

Apollo je najveći indijski proizvođač automobilskih guma koji polako, ali sigurno na mala vrata ulazi na stari kontinent. Radi se o proizvođaču koji mnogo ulaže u razvoj guma te svoje najbolje sportske modele testira i razvija na području Europe. Kako bi dodatno poradili na imidžu nedavno su s velikim klubom engleske nogometne Premier lige čuvenim Manchester Unitedom sklopili ekskluzivno sponzorstvo. Osim reklame na dresovima, sponzorstvo uključuje i suradnju na razinama mlađih uzrasta te organizaciji nogometnih turnira koji će se igrati na recikliranim Apollo gumenim podlogama. Zanimljivo je spomenuti kako je Apollo nedavno kupio i izvorno američkog proizvođača guma Cooper.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.