Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 19.10.2013. 09:54

Sigurnost 

Nokian WRG3 - apsolutni grip!

Nokian WRG3 - apsolutni grip!

U Nokianu tvrde da nova cjelogodišnja guma WRG3 u svim vremenskim uvjetima osigurava grip kao da se radi o zasebnim ljetnim i zimskim gumama.

Mnoge vozače muči dilema koje gume odabrati! Cjelogodišnje gume ili zasebne zimske i ljetne. Iako danas postoje na tržištu doista vrhunske cjelogodišnje gume ipak veću sigurnost i prijanjanje u ljetnim uvjetima omogućava ljetna guma, dok u zimskim uvjetima je automobil bolje obući u zimsku gumu.

No dilemi je kraj! Tvrde tako u finskom Nokianu. Nakon opsežnih istraživanja razvijena je guma Nokian WRG3 koja pomiče granice za cjelogodišnju gumu. Najveća pažnja posvećene je smjesi koja ljeti mora biti tvrđa, a zimi mekša. Odlično prijanjane i siguran grip u svim uvjetima osiguran je posebnim lamelama koje se samostalno prilagođavaju konfiguraciji ceste.

Guma je razvijena u polarnim zimama Aljaske i Skandinavije.

Ključne riječi:
guma ljetne gume Nokian zimske gume
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 26. listopad 1955.

10-26-1955 Rođen Sammy Swindell

Rođen Sammy Swindell

Sammy Swindell najuspješnjiji vozač u povijesti Sprint Car serije rođen je na današnji dan. On je kao prvi i jedini u povijesti uspio pobijediti na svim utrkama u jednoj sezoni Pennzoil World of Outlaws serije. Bilo je to 1995. godine.

vs